Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha ez a mottóm társkeresés téren? Elítélendő?
Figyelt kérdés
Tudom, ez egy vicces kép akar lenni, de én ezt teljesen jogosnak érzem, és ezek alapján is keresem a párom. Aki valamelyikben nem teljesít, attól búcsúznom kell.
Szerintetek?
25/L
2017. szept. 24. 20:11
12/37 anonim válasza:
hattyatok, most nem tok semitse mondani. hajadismijen...
14/37 A kérdező kommentje:
#10 Mi szánalmas? Hogy elvárok valamit azért cserébe amit nyújtani tudok? Szerintem egy nőnek igenis jár ennyi...
Aki ezt nem tudja felmutatni, az miért keres barátnőt?
2017. szept. 24. 20:32
16/37 anonim válasza:
Előbb tanulj meg akkor helyesen írni, ha ez számodra helyénvaló. Tudod ezt nyújtani a másiknak, vagy úgy fogsz levelet írni, mint ahogy a képen is szerepel?
17/37 anonim válasza:
"Hogy elvárok valamit azért cserébe amit nyújtani tudok"
mesélj már cicám, mit tudsz te nyújtani nekem?
attól hogy pina van a lábad között, még semmivel nem érdemelsz többet :)
18/37 anonim válasza:
#14 Amúgy aki ezt a képet szerkeszti (Vágvölgyi Noémi), pont az ilyen csajokat parodizálja ki, amilyen te is vagy, gondolkozz el rajta. :D
19/37 anonim válasza:
Mellesleg tudom tanácsolni, amit Vágvölgyi is, menj el a svájcba :D
20/37 anonim válasza:
Tudooood... "takarítónak" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!