Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha ez a mottóm társkeresés téren? Elítélendő?
Tudom, ez egy vicces kép akar lenni, de én ezt teljesen jogosnak érzem, és ezek alapján is keresem a párom. Aki valamelyikben nem teljesít, attól búcsúznom kell.
Szerintetek?
25/L
Nekem nagyon bejön!
Jó páros lennénk. Én is ugyanilyen szép zöld troll vagyok :D
Én vezető informatikus vagyok egy nagy német cég magyar kirendeltségénél. Fizu stimm. Munkám mellett fontosnak tartom a mozgást. 28 éves sportos, magas, barna hajú pasi vagyok.
Sz.pni jól tudsz? Az fontos lenne! Az is, hogy sokáig bírd! Mert van hogy két órán keresztül szeretem, hogy kényeztessenek.
Írj bátran!
Puszi!
Ez az a fajta troll, aki kiírja a kérdést, hogy lejárassa a nőket, aztán holnap kiírja, hogy miért ilyenek a nők, és belinkeli ezt a kérdést példaként. :D
Kicsit sem átlátszó! Inkább tanulj meg csajozni, többre mész vele. :D
29,
nők lejáratásába fölösleges lenne ennyi energiát feccelni, megteszik azt, illetve már megtették saját maguk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!