Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti járnátok olyan férfivel, aki jóképű, eszes, pénze is van, de egy lusta életművész?

Figyelt kérdés
Olyan vagyok, mint valami életművész. Van bejelentett munkám, ami gyakorlatilag semmittevésből áll, és ehhez képest nem is kapok keveset érte, félretett pénzemet pedig befektetem, amiből még több bevétel jön. Van egyetemi diplomám, de még nem találtam vele olyan melót, ami tetszene, az egyetem jó volt arra, hogy a jó jegyeimre egy rakás tanulmányi ösztöndíjat kapjak, meg vannak tárgyak,amik nagyon jól mennek, ezért korrepetálást is tartok itthon. Ha valami nagyon zsír szakmai álláslehetőség lenne, arra azért lecsapnék, de olyan melót nem fogok elvállalni, ami ugyanannyit, vagy kevesebbet fizet, mint a jelenlegi lightos munkám. Én ezt vállalom, h nem vagyok a munka hőse, nem fogok beállni a sorba és ész nélkül robotolni, az egészségem tönkretenni, ha enélkül is lazán megélek, és még időm is van kiélvezni az életet.

2017. szept. 15. 15:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Legfeljebb csak lazán, nem élnék vele. Valószínű, hogy a lakóterének rendbentartásában és a házimunkában is lusta, ilyen emberrel meg nem költöznék össze.
2017. szept. 15. 15:51
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem. Mert én a legkisebb piti munkát is komolyan veszem, nem tudnék olyan emberrel együtt lenni aki lébecol egész nap és nem szeret dolgozni. Ha már lógatja a lábát egész nap akkor legalább a ház meg kert legyen patika. Nem szeretem a lusta embereket. Nem érnek el semmit az életben az x ezer fizetésükön kívül. Plusz én hosszú távra tervezek egy kapcsolatban. Ha majd gyerek lesz akit el kell tartani kitörölheted a ... azzal a pénzzel amit most keresel.
2017. szept. 15. 16:03
 13/19 anonim ***** válasza:
69%
Igen, de olyannal nem, aki korlátolt birkának nevez másokat ok nélkül.
2017. szept. 15. 16:06
 14/19 A kérdező kommentje:

Ok nélkül senkit se nevezek annak.

De amikor leírok pár dolgot magamról és valaki rögtön beírja nekem ,hogy kamuzom, akkor azt máshogy nem tudom nevezni, mint korlátolt, szűk látókörű birkának.

2017. szept. 15. 17:25
 15/19 A kérdező kommentje:

Egyébként csak munka szempontból vagyok lusta.

Otthon mindent rendben tartok magam körül, a szeretteimre pedig sose sajnálok energiát áldozni.

2017. szept. 15. 17:27
 16/19 anonim ***** válasza:

Magadat rendben tartod, vagy nem erzem mihez irtad hogy lusta.. Edzés, testkarbantartas ilyenek?

19/l

2017. szept. 15. 18:36
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha a férfi munkát elvégzi, és kellő felelősséget képes vállalni, érzelmi intelligenciáva is rendelkezik, részemről nem számít, hogy szellemi vagy fizikai munkát végez.
2017. szept. 15. 18:46
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem. Nekem nem a pénz kell, meg nem a jó képesség. Maga a mentalitás és az az életszemlélet, amitől valakit nem csak a szerencse tart életben és jómódban. Én csak egy szorgalmas, érdeklődő, önmagát folyamatosan fejleszteni akaró, pörgős, lelkes emberbe tudok beleszeretni, ő motivál engem is, megért engem is jobban.

A másik, inkább sorstársat keresek. Előttem még van 5 év egyetem, mert szakot váltottam, utána egy sor szamárlétra, és talán örök életemben fogok tanulni, mellette pedig a sportot sem akarom elhanyagolni. Nem akarok úgy hazaérni, hogy a párom kipihenten és gondtalanul arra vár, hogy szórakozzunk, mert ez minden lesz, csak sorsközösség nem.

Amúgy meg az ész semmit sem ér, ha nincs mögötte tartalom. És a tartalom nem egy diplomát jelent, hanem pont azt, hogy tanulsz és mész a dolgok iránt, és sportot űzöl abból, hogy mindenhez egy kicsit érts, ráláss, hozzá tudj szólni. Ha nekem ilyen jól menne, én arra törekednék, hogy minél több nyelven meg tudjak szólalni, esetleg minél több emberen tudjak segíteni a munkám által.

Van amúgy ilyen életművész az ismeretségi körömben, nem is egy. Az egyiknél az asszony dolgozik, ő meg ül otthon. Pontosabban nem, ő is dolgozik, csak más nőkön, mert nem tud mit kezdeni jó dolgában, és nekünk rinyál, hogy nincs szex minden nap, csak minden másnap, mert az asszony fáradt. Szánalmas. A másik meg hiába jóképességű, "eszes", olyan hülyeségeket mond a tudatlansága miatt, hogy fogom a fejem. Lövése sincs semmiről, csak okoskodik, mert azt hiszi, elég az az ész, ami neki van. A logika fontos, az ésszerűség fontos, de mikor mögötte nincs lexikális tudás, és az illető alapvető dolgokat nem tud, mert egy lusta gci (amúgy látszik is rajta, elég kövér), akkor semmit sem ér. Főleg, ha még otthon sem képes semmit rendesen megcsinálni. Lényegében ennyi a véleményem erről.

2017. szept. 15. 21:02
 19/19 A kérdező kommentje:

Egyszer volt egy lány, aki arra késztetett, hogy megváltozzak. Hasonló lehetett, mint te #18-as.

Egy szóval se mondta, hogy változzak, még csak nem is utalt rá, nem is volt köztünk semmi. Egész egyszerűen csak amikor a közelében voltam, furcsa érzés fogott el, annyira kedveltem, hogy magamtól indult el bennem a késztetés, hogy jobb legyek, de ő nem szeretett engem, vagy legalábbis nem úgy, ahogy én őt. Nagyon fájt, de el kellett engednem, ott összetört bennem a világ. Egy ideig még próbáltam jobb lenni, tőle függetlenül, de egy idő után nem bírtam és visszaállt minden a régi kerékvágásba. Egyedül az ő közelsége motivált, amint elváltak útjaink, minden motivációt elvesztettem.

2017. szept. 15. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!