Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ha a srác jóképű, de a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha a srác jóképű, de a személyiségében nincs semmi extra, azért még adtok neki esélyt?

Figyelt kérdés

Általában azt mondjátok, hogy nem baj ha átlagos a külseje ha jó a humora, kisugárzása stb.

De mi a helyzet a fordított esettel, amikor a srác jóképű, de a személyisége teljesen átlagos (nem negatív, csak semmi extra)?

2017. jún. 21. 21:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy érzem magam a társaságában. Ha nem jól vagy unatkozom, nincs közös érdeklődési kör akkor szexelünk, de ennyi. Kapcsolatra nem kellene.
2017. jún. 21. 22:02
 2/19 A kérdező kommentje:

Igen, pont a szexre értettem :)

Tehát szex szempontjából a jóképűség elégséges.

2017. jún. 21. 22:03
 3/19 anonim ***** válasza:
95%
Attól, hogy valakinek nem "extra" a személyisége, még tetszhet az, amilyen. Ha viszont nem tetszik a belső, akkor nekem ezt nem tudja a jó külső ellensúlyozni
2017. jún. 21. 22:04
 4/19 anonim ***** válasza:
Nem elég a jóképűség, test is kell és KÉMIA. Na meg hogy tapasztalt legyen, ha nem működik köztünk akkor hellóóóóó
2017. jún. 21. 22:08
 5/19 anonim ***** válasza:
12%
Én szép lány vagyok a személyiségem viszont taszító. Ha gondolod írj :D
2017. jún. 21. 22:10
 6/19 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mennyire passzolunk össze egyébként. Ha nem illünk össze, azt egy helyes pofi nem tudja ellensúlyozni, ha összeillünk, akkor meg a helyes pofi csak bónusz, és nem érdekel, hogy másoknak mi a véleményük.
2017. jún. 21. 22:14
 7/19 anonim ***** válasza:
Kapcsolatig nem hiszem hogy eljutnánk, nekem fontos, hogy számomra érdekes személyisége legyen. Inkább legyen átlagos kinézetű, vagy akár kicsit átlag alatti, de a személyisége ragadjon magával.
2017. jún. 21. 22:24
 8/19 anonim ***** válasza:
Ha számomra nem tűnik ki valamivel belsőre,akkor nem is tudunk beszélgetni, úgyhogy kuka.
2017. jún. 21. 22:24
 9/19 anonim ***** válasza:

A tested is jó?:D Mert azért nem mind1....

Amúgy ha tudunk beszélgetni, megértjük egymást és jól érezzük magunkat mikor együtt vagyunk akkor minden ok. Viszont ha ilyen kínos csend van mindig köztünk és szenvedés az együtt töltött idő akkor mindegy hogy nézel ki. Most hogy a szex jó e az már egy megint más kérdés.

2017. jún. 21. 22:28
 10/19 anonim ***** válasza:

Mit jelent az, hogy semmi extra?

Egyáltalán mi számít nem átlagosnak?

Tisztázzuk!

Egyébként van barátom, de feltételes módban írom: ha valaki becsületes, kedves, rendes és ezek mellett még intelligens is, akkor nem kell más 'extra'.

21/L

2017. jún. 21. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!