Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ha a srác jóképű, de a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha a srác jóképű, de a személyiségében nincs semmi extra, azért még adtok neki esélyt?

Figyelt kérdés

Általában azt mondjátok, hogy nem baj ha átlagos a külseje ha jó a humora, kisugárzása stb.

De mi a helyzet a fordított esettel, amikor a srác jóképű, de a személyisége teljesen átlagos (nem negatív, csak semmi extra)?

2017. jún. 21. 21:57
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

9

Értem, de tudjuk, hogy a csúnya srácoktól elvárjátok azt, hogy legyen valami extra a személyiségében. A jóképűektől pedig nem várjátok el ugyanezt, lehet simán egyszerű, középszerű személyisége.

2017. jún. 21. 23:27
 12/19 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen szempontból. Nem kell hiperszuper belsőnek sem lenni, mindenkiben van kis baki.:) De ha a semmi extra azt jelenti, hogy valaki megelégszik a középszerűséggel, engem az kicsit zavarna úgy, hogy örök küzdő meg nagyot álmodó vagyok.:) Az, hanem minden poénja talál be, vagy átlagember szintjén van tudása a világról, vagy a türelme átlagos, teljesen rendben van. Előny, ha valakinek több van, de semmiképp sem zavarna, a volt párom is ilyen volt, nagyon tudtam szeretni. A baj azzal volt, hogy hűségből nem sok jutott neki...:/
2017. jún. 22. 05:30
 13/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, azért, mert a külső és a belső együtt adja az embert. A belső fontos, hiszen az embert szeretem, amellett köteleződök el, azt tartom érdekesnek, azzal beszélek stb. Tehát ha valaki hű, de jó pasi külsőre, akkor is elvárok egy alap emberi értéket tőle.Nem kell mindenben extrának lennie, de hozza a szintet. Viszont ha a külső nem előnyös épp, az nem arról szól, hogy te azért, mert ronda vagy, szakadj meg az önfejlesztésben, hanem egyszerűen ellensúlyozni azt, ami nincs meg a külsőben.

Nagyon gagyi matekkal súlyozzuk a külsőt 1-essel, a belsőt 2-essel. A jó az 1-es szorzót kap, a közepes 0,5-öt, a rossz 0-t.

Jó külső(1) és átlagos belső (0,5*2)=2

Rossz külső (0) és jó belső (2) =2

Jó külső rossz belsővel sovány 1-es, de azt vegyük figyelembe, hogy egy kapcsolatba kell hozni szerintem egy átlagos, élhető belsőt (1), az itt nincs. Emiatt van az, hogy sokszor az ember valakirr azt mondja, hogy egypatronos... Alkalmi szex közben minden a külsőé szinte, de nyilván ez egyéni igényektől is függ, most csak a magam nevében nyilatkozom.

2017. jún. 22. 05:41
 14/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, én magamhoz mérten keresek társat, és minden jelölttől ugyanazt várom el, akár jobb, akár kevésbé jó a külseje. Nem teszek külső alapján különbséget. Ha extra, amit elvárok, ez azt jelenti, hogy én is extrább vagyok az átlagnál. Ha csak azoknak extra, akik nem tudnak megfelelni, akkor meg az olyanokkal nem vagyunk egy szinten, és akkor meg nem illünk össze. Egy éjszakára meg nem vagyok kapható, az nekem nem pálya, hogy valakivel csak összefeküdjek, aztán ennyi volt, én tartós párkapcsolatot szeretnék, az meg akárkivel nem működik.
2017. jún. 22. 06:33
 15/19 anonim ***** válasza:
nekem szexre sem kellene olyan, aki csak kulsore jon be, mert nem megy a szex erzelmek nelkul... :)
2017. jún. 22. 07:38
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem nem kell, hogy "extra" legyen a személyisége, de szimpatikus kell, hogy legyen, és fogjon meg benne valami.
2017. jún. 22. 10:33
 17/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, amúgy meg én nem várok el senkitől semmit. Plusz ami nekem jóképű, az sokszor másnak ronda.
2017. jún. 22. 10:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem elég, ha jóképű, érdekesnek kell lennie. Az maximum szexre elég, de ha nem akarom magam mindennap elunni mellette, akkor szórakoztatónak és értelmesnek kell lennie.
2017. jún. 22. 12:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Csak szexre még annak sem adnék, akinek 10/10-es személyisége van. Amúgy meg a kisugárzás nekem nagyon fontos, nincs is olyan külső, ami miatt antipatikus belső ellenére is adnék esélyt másnak. Ha csak az volt, kellemesen éreztem magam, nem hűdejól, adnák esélyt - párkapcsolatra.
2017. szept. 15. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!