Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha a srác jóképű, de a személyiségében nincs semmi extra, azért még adtok neki esélyt?
Általában azt mondjátok, hogy nem baj ha átlagos a külseje ha jó a humora, kisugárzása stb.
De mi a helyzet a fordított esettel, amikor a srác jóképű, de a személyisége teljesen átlagos (nem negatív, csak semmi extra)?
9
Értem, de tudjuk, hogy a csúnya srácoktól elvárjátok azt, hogy legyen valami extra a személyiségében. A jóképűektől pedig nem várjátok el ugyanezt, lehet simán egyszerű, középszerű személyisége.
Kérdező, azért, mert a külső és a belső együtt adja az embert. A belső fontos, hiszen az embert szeretem, amellett köteleződök el, azt tartom érdekesnek, azzal beszélek stb. Tehát ha valaki hű, de jó pasi külsőre, akkor is elvárok egy alap emberi értéket tőle.Nem kell mindenben extrának lennie, de hozza a szintet. Viszont ha a külső nem előnyös épp, az nem arról szól, hogy te azért, mert ronda vagy, szakadj meg az önfejlesztésben, hanem egyszerűen ellensúlyozni azt, ami nincs meg a külsőben.
Nagyon gagyi matekkal súlyozzuk a külsőt 1-essel, a belsőt 2-essel. A jó az 1-es szorzót kap, a közepes 0,5-öt, a rossz 0-t.
Jó külső(1) és átlagos belső (0,5*2)=2
Rossz külső (0) és jó belső (2) =2
Jó külső rossz belsővel sovány 1-es, de azt vegyük figyelembe, hogy egy kapcsolatba kell hozni szerintem egy átlagos, élhető belsőt (1), az itt nincs. Emiatt van az, hogy sokszor az ember valakirr azt mondja, hogy egypatronos... Alkalmi szex közben minden a külsőé szinte, de nyilván ez egyéni igényektől is függ, most csak a magam nevében nyilatkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!