Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Aki jóképű de unalmas az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki jóképű de unalmas az miért nem lesz inkább érdekes?

Figyelt kérdés

Tök egyszerü lenne nem? Csak érdekesnek kell lenni...

(jo, bocs cinikus a kérdésem, mert mindenki tudja, hogy a joképüeknek a külsejük is hozza a nőket)

...és lelövöm a poént: Én nem vagyok sem joképü, sem érdekes...sérültnek sérült vagyok, ami ugy jön le néhány lánynak, mintha érdekes lennék, de ez csak illuzió.

2017. júl. 16. 23:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Jóképű vagyok, de nem vagyok érdekes, mert nem szeretek az lenni, nem szeretek titkolózni. Jobb szeretek furcsának vagy különösnek lenni, mert mindig is ilyen voltam és nem hiszem, hogy ezt valaha ki fogom nőni. Talán nem is áll szándékomban.

30/f

2017. júl. 16. 23:47
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Egy ideig randiztam ilyen pasival, az, hogy Adonisz külsejű, enyhe kifejezés, de annyira buta és töketlen volt, hogy szexig sem jutottunk el. Szóval, önmagában kevés, ha jól nézel ki, legalábbis nálam :D
2017. júl. 16. 23:47
 3/5 Diavolino44 ***** válasza:
85%
Bocsi de nem ertem a kerdesed. :D
2017. júl. 16. 23:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Megválaszoltad a saját kérdésed? Egyéb?
2017. júl. 17. 01:56
 5/5 anonim ***** válasza:
68%
Mindkettő született tulajdonság, így nehéz rajta változtatni. Ez nem úgy megy, hogy egy jellemtelen ember egyszercsak érdekes lesz.
2017. júl. 17. 05:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!