Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akinek van párja, nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek van párja, nincs lakása, akinek van lakása, nincs párja, miért ilyen igazságtalan az élet?

Figyelt kérdés
Az ismertségi körömben szinte csak ilyeneket látok és ez elég rossz érzéssel tölt el. Magam is ebben a cipőben járok és tényleg mindenkinél azt látom, hogy valami hiányzik. Valaki szép nagy lakásban ül a babérjain, de egyedül van, mert nincs szerencséje a szerelemben. Akinek meg van párja, még egy albérletet sem tud kifizetni, így végül is senki sem jár jól. Nem látok mást, csak jó lakásokban magányos boldogtalan embereket és párban lévő, de albérletért is az utolsó erőjüket legüriző boldogtalan embereket.
2017. szept. 8. 16:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Rengeteg ismerősömnek van lakása és párja is. Egyáltalán nem látom azt, amiről beszélsz.

Ha valakinek van lakása, akkor csajozzon vagy valami. Részemről örülnék, ha lenne lakásom, bármikor és bárki feltudna hozzám ugrani.

2017. szept. 8. 16:18
 2/12 A kérdező kommentje:
Nyilván nem mindenki van így, de a saját ismerőseim között nagyon sok ilyet látok.
2017. szept. 8. 16:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez hol igazságtalan? Valakinek lakása van, valakinek meg párja. :)
2017. szept. 8. 16:21
 4/12 anonim ***** válasza:
Ilyet en meg nem vettem eszre. A legtobb ismerosomnek parja is van meg lakasa is, vagy alberlete amire van penze.
2017. szept. 8. 16:25
 5/12 anonim ***** válasza:
73%

Balázska :D

Neked se lakásod, se nőd:D

2017. szept. 8. 16:40
 6/12 anonim ***** válasza:
Én sem értem, ez miért igazságtalan. Tudod, akinek az egyik lába rövidebb, annak cserébe a másik hosszabb :)
2017. szept. 8. 16:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem lakásom és párom is van. Amúgy meg egyik sem lehetetlen feladat, nem a sors osztogatja a lakást és a párt sem, ha valami kell, mindenki előtt ott a lehetőség, hogy megszerezze.
2017. szept. 8. 18:31
 8/12 anonim ***** válasza:

Sem lakásom, sem párom, sem kocsim

Van egy viszonylag jól fizető főállásom, és egy mellékállás, amiben minden kreativitásom kiélhetem. Vannak barátaim, szerető szüleim, 29 vagyok.

Lúzer vagyok? Nem. Igazságtalan az élet? Nem.

2017. szept. 8. 19:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Most csinálom a fürdőmet, úgy fog kinézi a házam, hogy el fog olvadni a csaj, ha belép a házba :)
2017. szept. 9. 23:06
 10/12 anonim ***** válasza:
"wow, neked van fürdőszobád? :O"
2017. szept. 10. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!