Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyen igazságtalan az élet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen igazságtalan az élet?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon rendes fiú akivel mostanában barátkozok de ő szerintem többet is akar barátságnál.

Az a helyzet, hogy ő tényleg nagyon udvarias és figyelmes, jófej és humoros.

A probléma az, hogy az arca elég csúnya és a teste is elég kidolgozatlan sőt hányinger az egész teste. :/

Ezért nem akarok vele kapcsolatot pedig belsőre tök rendben van.

Én egy olyan pasit akarok aki ilyen belsőre, de a külseje is rendben van.

2012. júl. 11. 15:13
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
84%
Jaj, de sajnállak.. Az élet ennél sokkal igazságtalanabb, szóval örülj magadnak, és ne nyávogj.
2012. júl. 11. 15:14
 2/22 anonim ***** válasza:
80%
Kérd meg hogy alakítson a külsején és a jutalma te leszel...
2012. júl. 11. 15:15
 3/22 anonim ***** válasza:
87%

gondolom te gyönyörű vagy(vagy nem így van:O?)

ha ilyen magasak az elváráaid akkor te is felelj meg a jobbak elvárásainak és majd ne nyávogj ha egy jó pasinak meg te nem fogsz kelleni

2012. júl. 11. 15:17
 4/22 anonim ***** válasza:
89%
Az Isten mentsen az ilyen csajoktól!
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
A külsőn könnyen lehet változtatni. Inkább itt legyen a "hiányosság" mint belül.
 6/22 A kérdező kommentje:
Volt egy jó pasim de vele meg pont az volt a baj, hogy belsőre nem volt rendben. :S
2012. júl. 11. 15:18
 7/22 anonim ***** válasza:
92%

igazságtalan xd majd megtudod kislány mi az h igazságtalan...

szerencsétlen :S

2012. júl. 11. 15:18
 8/22 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom meddig barátkozna veled, ha tudná, hogy hányingernek nevezed! De remélem, jó ribihez méltóan a szemébe mosolyogsz és röhögcsélsz! Pfff...
2012. júl. 11. 15:20
 9/22 anonim ***** válasza:
88%

amúgy meg gondolom egy éretlen kis pic.sa vagy aki azthiszi arról szól mindenkinek az élet, hogy neki megfeleljen

Majd jön egy felszínes fa.sz és jól átb.asz.

2012. júl. 11. 15:20
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ez volt, és elutasítottam, de már bánom, úgyhogy Te ne szúrd el:)

Az a fiú, akit én nem akartam úgy, mint pasit, mert nem tetszett külsőre, mára már bomba pasi: szexi, magas, izmos, jól öltözik. Tudom, hogy már nem lesz köztünk semmi, mert nagy HIBÁT követtem el, de Neked még nem késő.

Egyébként tízen éves lehetsz, és a fiú is. Kamaszodtok, és teljesen normális, hogy most egyik-másikőtöknek nem túl jó a teste. Jó tanács: a szívedre hallgass, és ne a szemedre. És nem az élet az igazságtalan, hanem Te, ha nem tudod értékelni azt, ami számít. Sok sikert a helyes döntéshez.

2012. júl. 11. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!