Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen igazságtalan az élet?
Van egy nagyon rendes fiú akivel mostanában barátkozok de ő szerintem többet is akar barátságnál.
Az a helyzet, hogy ő tényleg nagyon udvarias és figyelmes, jófej és humoros.
A probléma az, hogy az arca elég csúnya és a teste is elég kidolgozatlan sőt hányinger az egész teste. :/
Ezért nem akarok vele kapcsolatot pedig belsőre tök rendben van.
Én egy olyan pasit akarok aki ilyen belsőre, de a külseje is rendben van.
gondolom te gyönyörű vagy(vagy nem így van:O?)
ha ilyen magasak az elváráaid akkor te is felelj meg a jobbak elvárásainak és majd ne nyávogj ha egy jó pasinak meg te nem fogsz kelleni
igazságtalan xd majd megtudod kislány mi az h igazságtalan...
szerencsétlen :S
amúgy meg gondolom egy éretlen kis pic.sa vagy aki azthiszi arról szól mindenkinek az élet, hogy neki megfeleljen
Majd jön egy felszínes fa.sz és jól átb.asz.
Nekem is ez volt, és elutasítottam, de már bánom, úgyhogy Te ne szúrd el:)
Az a fiú, akit én nem akartam úgy, mint pasit, mert nem tetszett külsőre, mára már bomba pasi: szexi, magas, izmos, jól öltözik. Tudom, hogy már nem lesz köztünk semmi, mert nagy HIBÁT követtem el, de Neked még nem késő.
Egyébként tízen éves lehetsz, és a fiú is. Kamaszodtok, és teljesen normális, hogy most egyik-másikőtöknek nem túl jó a teste. Jó tanács: a szívedre hallgass, és ne a szemedre. És nem az élet az igazságtalan, hanem Te, ha nem tudod értékelni azt, ami számít. Sok sikert a helyes döntéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!