Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyen igazságtalan az élet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen igazságtalan az élet?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon rendes fiú akivel mostanában barátkozok de ő szerintem többet is akar barátságnál.

Az a helyzet, hogy ő tényleg nagyon udvarias és figyelmes, jófej és humoros.

A probléma az, hogy az arca elég csúnya és a teste is elég kidolgozatlan sőt hányinger az egész teste. :/

Ezért nem akarok vele kapcsolatot pedig belsőre tök rendben van.

Én egy olyan pasit akarok aki ilyen belsőre, de a külseje is rendben van.

2012. júl. 11. 15:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
85%

Ez így igazságos. Az ilyen felszínes emberek megkapják a többi felszínes embert, aki mellett persze szenvedni fognak és boldogtalanok. Aztán megöregszenek, és rájönnek, hogy a szép emberek is nagyon hamar megcsúnyulnak.

Mindeközben az ilyen srácok megtalálják azokat a lányokat, akik nem felületesek, és együtt boldogok lesznek. Nem, nem lesznek az év legszebb párja, de boldogok lesznek.

2012. júl. 11. 15:30
 12/22 anonim ***** válasza:

Az a nagy helyzet, hogy ezzel a sráccal kapcsolatban te még csak igazi barátságot sem érzel. A szerelem az vakká tesz, és te ettől nagyon messze vagy.

Vagy megvárod, vagy ne erőltesd.

2012. júl. 11. 15:34
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Rendes fiúk és igazságtalan világ... Egy hét alatt kétszer voltam fent egy lány lakásán. Öleltem, csókoltam, ahol értem, beszélgettünk, bújtunk egymáshoz és alapvetően jól éreztük magunkat. Nem egy orgazmusa lett tőlem, nekem egy sem tőle.

Kifejezte, hogy nagyon rendes srác vagyok, ezután kavarogtak a hormonok és lefeküdtünk. A két találkozás alatt felhúzott néhányszor, de az utolsó volt a legjobb: mire odaért volna, hogy na, akkor most ő is kielégít, azt mondta, ez így nem megy neki és *dobpergés* előbb szeretne barátként, mint szeretőként.

Igazságtalan világ? Az. Dagadt vagyok, a csajok kb undorodnak tőlem, de valahogy, aki közel enged magához, mindig jól jár. FML.

21F

2012. júl. 11. 15:42
 14/22 anonim ***** válasza:

így van igazságtalan, kb mintha én írtam volna ki a kérdést xD

Nekem a belsőm az ami kicsit idióta a külvilág szerint, de sztem meg a külvilág az idióta!

f18

2012. júl. 11. 16:21
 15/22 nevem-senki ***** válasza:
100%
Csúnya arc, hányinger test? Honnan veszed a bátorságot...? Tudod mit? Akkor én is veszem a bátorsàgot..., egy üres, felszínes szánalomkupac vagy.
2012. júl. 11. 17:18
 16/22 anonim ***** válasza:
Gyökér...
2012. júl. 11. 21:06
 17/22 anonim ***** válasza:

Ha gondolod mesélhetek pár sztorit az igazságosságról, hátha másképp fogod látni a dolgokat azután ;)

Ennek ellenére nem nézed rád rossz szemmel, nem tehet senki arról ha vki nem jön be neki..

2012. júl. 11. 21:56
 18/22 anonim ***** válasza:
*nézek
2012. júl. 11. 22:04
 19/22 anonim válasza:

Istenem, a sok álszent ember -.-. Ne mondjátok már, hogy ágyba bújnátok egy ronda, gusztustalan ótvar csajjal/pasival,csak azért mert kedves. Hiszen hány olyan kérdés van hogy:

" A kedves de ronda lányokhoz meg nem tudok vonzódni"

2012. júl. 11. 22:11
 20/22 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem igazságtalan az élet:) Szerintem minden tök rendben van, csak az emberek agyalnak túl mindent. Igaz, hogy a külsőmmel nincs gond, hálás vagyok a szüleimnek, hogy ilyen vagyok:) Persze ha belegondolok, hogy ha valakinek nem előnyös vagy kifejezetten ronda a külseje akkor úgy sz_r lehet, de szinte mindenen lehet javítani, változtatni. 24F
2012. júl. 16. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!