Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyen igazságtalan az élet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen igazságtalan az élet?

Figyelt kérdés
Mivel érdemelte ki az az ember aki jóképű, bejön a csajoknak, jófej stb. hogy ilyennek szülessen. Mivel több ő mint azok akik nem túl szépnek, nem jófejnek, vagy valami betegséggel, nem ólyan jó modba születnek? Puszta szerencse, vagy mi? Komoly válaszokat....
2012. aug. 30. 18:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Kérdés: Te melyik kategóriába születtél?

Amúgy a szépség meg szubjektív, mert kinek mi a jóképű.

2012. aug. 30. 18:27
 2/19 anonim ***** válasza:

De ez ,h jött ?

Nem kell mással foglalkozni szarni rájuk én azt mondom

2012. aug. 30. 18:28
 3/19 anonim ***** válasza:
Ezen én is gondolkoztam már. Lehet h előző életünkben vmi bűnt követtünk el, v nem tudom.
2012. aug. 30. 18:30
 4/19 anonim ***** válasza:
Bárki lehet szép. Tanulj és lesz jó munkád lesz pénzed arra hogy tökéletesítsd magad ha ez az álmod ! Én is ezt teszem !;)
2012. aug. 30. 18:33
 5/19 anonim ***** válasza:
4. így van ,de azt kihagytad ,h az ország elhagyása után lessz pénzed valahol máshol ..1 jobb államban ..nem itt ebbe a retk kis koszfészekben
2012. aug. 30. 18:35
 6/19 A kérdező kommentje:
Igazából csak elkondolkoztam, hogy más milyen okkal lett jobb, mint pl. én? Miért érdemelt többet, amikor ugyanannyi joga van mint nekem?
2012. aug. 30. 18:40
 7/19 anonim válasza:

Ebben nincs semmilyen sorsszerűség, egyszerűen így alakult, függetlenül attól, mennyire igazságtalan. Különböző körülmények különböző következményeket hoznak létre. Nincs egy felsőbb akarat (vagy valamilyen törvény), ami úgy döntött, hogy ez lesz, tehát nincs is kitől számon kérni.

Ha pedig van valamilyen hit, vagy ideológia, aminek a követője vagy, és az igenis kimondja, hogy létezik ilyen, az valószínűleg meg is adja rá a választ.

2012. aug. 30. 18:50
 8/19 A kérdező kommentje:
köszi, de akkor sem tudom elfogadni:/
2012. aug. 30. 18:52
 9/19 anonim ***** válasza:
Nem érdemelt többet. Az univerzum tökéletesen b*aszik rád, és nem azért lett a Pisti jóképű, te meg nem, mert Isten vagy a karma őt jobban szereti. Az állatok között is van erősebb és gyengébb, az erősebb túlél/szaporodik, a gyengébb kihullik. Csak mivel nincs öntudata, a gyengébb sem érzi magát ettől különösebben nyomorultul, próbál elboldogulni, aztán lesz ami lesz. Az ember meg van verve a képességgel, hogy értékelni tudja saját helyzetét másokéhoz viszonyítva, és emiatt szenved.
2012. aug. 30. 18:52
 10/19 anonim ***** válasza:

"Igazából csak elkondolkoztam, hogy más milyen okkal lett jobb, mint pl. én? Miért érdemelt többet, amikor ugyanannyi joga van mint nekem?"

Jobb géneket örökölt, oszt' kész. Nem kell ezt túlragozni. Vannak szuperemberek, vannak átlagosak, és vannak selejtek.

Ilyen a világ. Bármelyik fajt megnézed, mindenhol születnek beteges, gyenge egyedek, csak ott a természet orvosolja a problémát a maga módján : az ilyen egyedek nagyon hamar elhaláloznak, mert nincs védőoltás, nincs háziorvos, nincs kórház.

Nálunk viszont nem működik a természetes kiválasztódás(illetve szándékosan akadályozzuk), ezért nőhetnek fel a selejtes egyedek is.

Félreértés ne essék, én sem hagynám a gyerekemet meghalni, ha bármi baja lenne, de attól még ez az igazság.

2012. aug. 30. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!