Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék azzal a sráccal a buszon?
Szia!
Én is szoktam mosolyogni emberekre, de ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy tetszik is. Ma már nem busszal járok, de régen, nekem is volt olyan, hogy szemeztem valakivel. Fiúként úgy gondolom, egyáltalán nem biztos, hogy azért mosolygott, mert eszméletlenül belédzúgott, de megtörténthet a fordítottja is.
Mindenesetre nem tanácsolom a buszon való ismerkedést, objektíve semmit nem tudsz a másik félről, és hacsak nincs egy közös ismerősötök, akkor igen nehezen fog megtudni róla bármit is. (hacsak nem nyomozol utána, amitől a legtöbb férfinak fel áll a szőr a hátán).
De, ha tényleg annyira tetszik, akkor egy próbát megér egy megszólítás (Bocsi, meg tudod mondani, mennyi az idő?), és a párszavas beszélgetésből megtudhatod, milyen hangnemben beszél veled.
Ha nem történik semmi különös, lehet, hogy jobb más emberkét keresni.
Remélem tudtam segíteni,üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!