Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tehetnék azzal a sráccal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék azzal a sráccal a buszon?

Figyelt kérdés
van egy fiú a buszon aki nekem nagyon tetszik, úgy érzem mintha én is neki párszor szemeztünk, mosolgyott is..kajak így volt és visszamosolyogtam a busznál a leszállásjelző gombnál xD aztán rákerestem iwiw-en é sannyira fájt, mert láttam h a képeken ölelget egy csajt és ő a barátnője...akkor meg miért csinálja ezt velem: h mosolyoog jelez nekem, vagy csak szimplán néz??? :(:(:( ma meg annyira durván kimutattam, h mérges vagyok rá de ezt ő nem tudja honnan is tudná?! -csak látszott rajtam, h vmi nincs rendben velem:) nah szóval mit tegyek? mondjak le róla, vagy flörtöljek /jünk tovább? de ez így szarul esik nekem, h van bnője erre velem kavar..
2008. okt. 20. 15:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
jajj nagyon bonyolult ez .. a francbaa is nekem ő kell..de sajna lemondok róla nagy nehezen..de így nem fog menni ha odaálll mellém meg stb.. hm akkor legalább a közelembe se legyeen naah ne fájdítsa a szívemet..xD
2008. okt. 20. 17:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Megbeszéled te magaddal, látom. Helyes.
2008. okt. 20. 19:04
 13/15 A kérdező kommentje:
xD keell a segítség azért kössz..
2008. okt. 20. 20:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Miért kérsz segítséget, ha aztán visszaszólsz a válaszolóknak??...a véleményüket írták le, és te kérdezted...és én is egyetértek, egy mosoly csak egy mosoly...ha van barátnője, felejtsd el!!!!...ez csak egy fellángolás..vagy ha annyira akarod a pasit, menj oda hozzá, kezdeményezz, ha nem viszonozza, akkor tuti, le lettél koppintva...
2008. okt. 21. 13:08
 15/15 anonim válasza:

Szia!

Én is szoktam mosolyogni emberekre, de ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy tetszik is. Ma már nem busszal járok, de régen, nekem is volt olyan, hogy szemeztem valakivel. Fiúként úgy gondolom, egyáltalán nem biztos, hogy azért mosolygott, mert eszméletlenül belédzúgott, de megtörténthet a fordítottja is.

Mindenesetre nem tanácsolom a buszon való ismerkedést, objektíve semmit nem tudsz a másik félről, és hacsak nincs egy közös ismerősötök, akkor igen nehezen fog megtudni róla bármit is. (hacsak nem nyomozol utána, amitől a legtöbb férfinak fel áll a szőr a hátán).

De, ha tényleg annyira tetszik, akkor egy próbát megér egy megszólítás (Bocsi, meg tudod mondani, mennyi az idő?), és a párszavas beszélgetésből megtudhatod, milyen hangnemben beszél veled.

Ha nem történik semmi különös, lehet, hogy jobb más emberkét keresni.

Remélem tudtam segíteni,üdv.

2008. dec. 22. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!