Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék azzal a sráccal a buszon?
Mert kedves veled, nem biztos, h akar is valamit.
Most förmedjen rád, ha kap tőled egy mosolyt?
xD még te oktatsz ki engem, h hogy írok nézzél már magadra először..köszi: )
lső válaszolónak pedig, h én úgy szeretném ha lenne valami, de így hogy? akkor ne legyen kedves velem és nem zúgok belé:/
Attól még, hogy mosolygott, nem kezdett ki veled. Ha akarna valamit (de nem akar, mivel van barátnője), akkor már odament volna hozzád. Nem csak a távolból nézne. Lehet, hogy valami máson mosolygott, és rád nézett, vagy szimplán nem akart megbántani és így szerzett neked egy jó napot (gondolom).
Felesleges mérgesnek lenned rá, nem kérte meg a kezed vagy valami. Csak rád tévedt a tekintete. A kikezdés nem ezt jelenti.
Egyébként nem szabad ilyen könnyen beleesned valakibe, később nagyot koppanhatsz.
famerilla.
jó tényleg igazatok van biztos csak úgy van ahogy mondjátok..igaz..
am meg ismerem magamat..nem esek bele senkibe ilyen könnyen mint ahogy most előadtam xD csak tudjátok itt a közelbe senki nincs aki tetszene és pont ő tetszett meg: ) : (
szal fáj h le kell róla mondjak.. ennyi az egész..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!