Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tehetnék azzal a sráccal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék azzal a sráccal a buszon?

Figyelt kérdés
van egy fiú a buszon aki nekem nagyon tetszik, úgy érzem mintha én is neki párszor szemeztünk, mosolgyott is..kajak így volt és visszamosolyogtam a busznál a leszállásjelző gombnál xD aztán rákerestem iwiw-en é sannyira fájt, mert láttam h a képeken ölelget egy csajt és ő a barátnője...akkor meg miért csinálja ezt velem: h mosolyoog jelez nekem, vagy csak szimplán néz??? :(:(:( ma meg annyira durván kimutattam, h mérges vagyok rá de ezt ő nem tudja honnan is tudná?! -csak látszott rajtam, h vmi nincs rendben velem:) nah szóval mit tegyek? mondjak le róla, vagy flörtöljek /jünk tovább? de ez így szarul esik nekem, h van bnője erre velem kavar..
2008. okt. 20. 15:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Mert kedves veled, nem biztos, h akar is valamit.

Most förmedjen rád, ha kap tőled egy mosolyt?

2008. okt. 20. 15:50
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Nőj fel és tanulj meg írni légy oly szíves.
2008. okt. 20. 15:53
 3/15 A kérdező kommentje:

xD még te oktatsz ki engem, h hogy írok nézzél már magadra először..köszi: )

lső válaszolónak pedig, h én úgy szeretném ha lenne valami, de így hogy? akkor ne legyen kedves velem és nem zúgok belé:/

2008. okt. 20. 16:05
 4/15 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy mosolygott, nem kezdett ki veled. Ha akarna valamit (de nem akar, mivel van barátnője), akkor már odament volna hozzád. Nem csak a távolból nézne. Lehet, hogy valami máson mosolygott, és rád nézett, vagy szimplán nem akart megbántani és így szerzett neked egy jó napot (gondolom).

Felesleges mérgesnek lenned rá, nem kérte meg a kezed vagy valami. Csak rád tévedt a tekintete. A kikezdés nem ezt jelenti.

Egyébként nem szabad ilyen könnyen beleesned valakibe, később nagyot koppanhatsz.

famerilla.

2008. okt. 20. 16:16
 5/15 A kérdező kommentje:

jó tényleg igazatok van biztos csak úgy van ahogy mondjátok..igaz..

am meg ismerem magamat..nem esek bele senkibe ilyen könnyen mint ahogy most előadtam xD csak tudjátok itt a közelbe senki nincs aki tetszene és pont ő tetszett meg: ) : (

szal fáj h le kell róla mondjak.. ennyi az egész..

2008. okt. 20. 16:27
 6/15 anonim ***** válasza:
ez nem kavarás...rám is szoktak pasik mosolyogni,de van barátom...és van h visszamosolygok,mert jókedvem van,vagy mert zavarban vagyok...:) ez nem bűn és nem csalja meg a bnőjét...
2008. okt. 20. 16:48
 7/15 A kérdező kommentje:
joh de ha tudná a barátod, h te is visszamosolyogsz, akk sztem egy kicsit rosszul esne neki is..nem? jajaj ne megcsalás ez:)
2008. okt. 20. 16:52
 8/15 A kérdező kommentje:
nem* jajahm..*
2008. okt. 20. 16:53
 9/15 anonim ***** válasza:
tudja...hát most a mosolygás mit megcsalás?attól h kedves vagy vkihez...az nem gáz...am hol laksz?
2008. okt. 20. 17:09
 10/15 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok...na szóval h ránézel vkire kedvsen az nem gáz..attól h van barátod és rádmosolyog vmi pasi,nem kell elküldeni a picsába,meg nem kell rá csúnyán nézni..egy mosollyal megköszönöd h kedvesen rádnézett...nem kell órákig szemezni...:)
2008. okt. 20. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!