Van egy kis problémám egy sráccal amit szeretnék megoldani. Mit tehetnék? (többi alul)
Megpróbálom röviden összefoglalni. Van egy srác, aki történetesen a legjobb haverom, illetve akibe szépen lassan belezúgtam. Úgy néz ki eddig, hogy ez kölcsönös. De a srácnak van egy csaj ismerőse akivel jóba van. Nyugi, nem vagyok féltékeny tudom, hogy köztük nem fog történni semmi, mert csak barátok. Itt az a probléma, hogy múltkor mentünk a sráccal és összetalálkoztunk ezzel a lánnyal még nem is köszöntem neki semmi (azt se tudtam ki ő) de már ez volt az első mondata: Ez a *nevem*?...És olyan lenéző pillantásai voltak, és azért eléggé flegma stílust vett fel. De nem is beszéltem vele még be sem mutatkoztam neki. akkor találkoztunk először.
Szóval nem szeretném azt, hogyha összejönnék a sráccal, a haverjai között bárki is utálna engem valami miatt. Mert a többi haverjával elvagyok. Csak a csajjal nem. Szerintem a korkülönbség miatt néz le (én 15 a srác 17). Mert, hogy egy 15 éves kisp*** mit akar egy majdnem nagykorútól?...vagy fogalmam sincs. Remélem értitek xD Mitől lehet a viselkedése? És ezen hogyan segíthetnék?
Az elöbb írtam egy kisregényt, csak valamiért nem küldte el, na mind1 a lényeg az, hogy szerintem igazán megpróbálhatod a sráccal, hiszen , ha többet jelentesz neki és ráadásul barátok is vagytok, akkor egy ilyen bunkó csaj ne hátráltasson.
xoxo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!