Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek érdeklem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdeklem?

Figyelt kérdés

instagramom hozzászólt egy srác privát üzenetben a mystorymhoz....nem szokásom válaszolni de szimpi volt..írtam neki vissza.

aztán megbeszéltük hogy este még beszélünk mert pont nem értem rá.úgy is lett...kb 7-től éjfélig beszéltünk, szexchat is volt stb...

olyanokat írt hogy csak az övé vagyok stb stb....

másnap írtam neki de nem válaszolt 2 napig.nem akartam megint én írni de már idegesített és megkérdeztem tőle hogy haragszik rám valamiért.erre írta hogy jaj bocsi nem volt netközelbe mert hazautazott a szüleihez, de hogy mennyire hiányoztam stb....

oké.

megbeszéltük hogy este beszélünk...már délután rámírt hogy mit csinálok? de dolgoztam még.

este írtam neki és beszéltünk de kb 5-10 perc alatt jött egy üzi...és annyit mondott hogy tv-zik közbe azért.én meg elköszöntem tőle hogy megyek aludni ha fontosabb a tv.erre azt írta oké és egy szívecske.

ez volt tegnap...ma nem írt egyáltalán.

szerintetek?

2017. aug. 27. 19:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nagyon érdekelheted, ha inkább tv-t néz.. megdugni megdugna, de ennél többet tuti nem akar. Szerintem egyszerre több csajt is fűzöget és jól is csinálja, mert jól láthatóan nem érdekled túlzottan és te még is rá vagy kattanva.. :D
2017. aug. 27. 20:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem még csak meg sem dugna, mert akkor találkozni akarna. De szexchatre, maszturbálópartnernek jó vagy neki.

Egyébként másold már be ide, hogy zajlik egy ilyen "szexchat", hadd tanuljak egy kis virtuális kamu-erotikát :D

2017. aug. 27. 20:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Ismerem a fajtáját. Rengeteg ilyen sráccal chateltem már. Sok idő telt el mire rájöttem,hogy felejtősek :D Van melletted még 4-5 csaj neki
2017. aug. 27. 20:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Szánalmas vagy kérdezö. Amúgy meg ki a szart érdekel hogy likoljátok egymás butaságait. Hát senkit. Bumm atomot e világnak. És neked is. Meg hát amm élőbe se ismeritek egymást. Egy kép az nem árulja el milyen élete van.
2017. aug. 27. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!