Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek érdeklem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdeklem?

Figyelt kérdés

instagramom hozzászólt egy srác privát üzenetben a mystorymhoz....nem szokásom válaszolni de szimpi volt..írtam neki vissza.

aztán megbeszéltük hogy este még beszélünk mert pont nem értem rá.úgy is lett...kb 7-től éjfélig beszéltünk, szexchat is volt stb...

olyanokat írt hogy csak az övé vagyok stb stb....

másnap írtam neki de nem válaszolt 2 napig.nem akartam megint én írni de már idegesített és megkérdeztem tőle hogy haragszik rám valamiért.erre írta hogy jaj bocsi nem volt netközelbe mert hazautazott a szüleihez, de hogy mennyire hiányoztam stb....

oké.

megbeszéltük hogy este beszélünk...már délután rámírt hogy mit csinálok? de dolgoztam még.

este írtam neki és beszéltünk de kb 5-10 perc alatt jött egy üzi...és annyit mondott hogy tv-zik közbe azért.én meg elköszöntem tőle hogy megyek aludni ha fontosabb a tv.erre azt írta oké és egy szívecske.

ez volt tegnap...ma nem írt egyáltalán.

szerintetek?

2017. aug. 27. 19:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%

Nem hiszem, hogy érdekled, de mindenesetre jól csinálja mert sz*rik a fejedre és mégis te őrlődsz rajta úgy, hogy még nem is találkoztatok.

Szerintem bejöttél neki és szeretett volna megfektetni, de úgy van vele, hogy túl sok energiájába kerülne és nincs kedve ezzel bajlódni most.

2017. aug. 27. 20:03
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Szexchat is volt? :D Kislány! Ezzel indítani egy pasival elég primitív...max jól megdugna élőben, de rájött, hogy tartás nélküli kislány vagy, aki könnyen kapható az ilyen dolgokra és nem lát benned semmi kihívást. Hány éves vagy? 16?
2017. aug. 27. 20:04
 3/14 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem meg kiv.rte rád,ill.amiket írtál,aztán ennyi.
2017. aug. 27. 20:06
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Ilyen kevés irkálástól még nem lesz köztetek szerelemhez szóló kapcsolat . Annak élőben kell létrejönni verbális kommunikációval valóságosan. Nem virtuális . Ez a hülye instagram meg a hülye virtuális világ felváltotta az élő emberiséget . Most csak robotok vagyunk. 18 vagyok és hogy lehet hogy engwm nem érdekel a facebook meg az instagram . Max a messenger amin szoktam beszélgetni . De élőbe kell ezt. Hogy lehet hogy 2004 ben még nem volt menő a facebook.xd ennyit az egészböl . Aztán lehet csak én tévedek mert vidéki gyerek vagyok. Igaz pesten születtem éltem 3 évet egy kis városban aztán a többit idáig meg kertvárosban.
 5/14 A kérdező kommentje:
de nekem erre bőven elég lenne...én nem akarok vele kapcsolatot...csak néha szexchatelni....neki ez miért nem jó? más faszi örülne
 6/14 anonim ***** válasza:
90%
Az ilyen lányok teszik tönkre ezt a társadalmat. :D
2017. aug. 27. 20:08
 7/14 A kérdező kommentje:
és ha csak k.verte rám akkor miért írta hogy hol vagyok már? meg hogy imád , csak az övé vagyok, stb
2017. aug. 27. 20:09
 8/14 A kérdező kommentje:
miért teszem tönkre a társadalmat? mert szexchatelek? hűha...én vagyok az egyedüli mi? nem tudom hol élsz
2017. aug. 27. 20:09
 9/14 anonim ***** válasza:
96%

Akkor meg mondd meg neki, hogy ennyit akarsz és kész.

A többi csak süket duma volt, azt mondta amiről úgy érezte, hogy hallani szeretnéd. Szexkapcsolat ide vagy oda, ott sem lehet a nőt úgy kezelni mint egy éppen helyben lévő alkalmi lyukat aztán csókolom, ott az ajtó.

2017. aug. 27. 20:18
 10/14 A kérdező kommentje:

ma is lájkolta a képemet...

illetve kérdeztem tőle az első beszélgetés után hogy akar e máskor is, és azt mondta hogy mindenképpen.

2017. aug. 27. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!