Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti hogy nem érdeklem?
26 éves nő vagyok, akivel ismerkedek férfi ő is ennyi éves. Ilyen korban elvárná az ember, hogy ha nem érdekel már a másik, akkor korrektül elmondom. Találkozgattunk még csak ismerkedünk, eddig 3 randin vagyunk túl, az utolsót mindig áttettük másnapra. A második ilyen áttevésnél megelégeltem és elmondtam, hogy ne szórakozzon vagy mondja meg ha nem érdeklem már. Visszakozott, másnap végre sikerült is találkozni igaz rövid időre fáradtságra hivatkozva. De már kora reggel felhívott hogy aznap randi, minden a megbeszéltek szerint, pontos volt, aranyos. Azóta elfoglalt lett ő is én is, ezt mindketten tudtuk hogy így lesz, ezért csak egy-egy mondatot váltunk minden nap, folytatólagosan beszélgetünk. Érdeklődik néha hogy én hogy vagyok, ritkán cukkol vicces beszólásokkal. Én regényt írok, ő pár mondatot tele szmájlizva. Annak ellenére hogy ő gyakran online van, nem mindig olvassa el amit írok vagy nem arra válaszol amit írtam, de az üzenőfalán reagál más írására szintén csak pár szóban. Még nem vetette fel, hogy találkozzunk újra, pedig tudom ráér, tegnap is kerti partyztak a barátaival. Azt is tudja, hogy most már én is ráérnék. Jól gondolom, hogy annyira nem érdeklem?
Piszkálódást nem kérek, ő az első olyan ember több év után aki végre felkeltette az érdeklődésem. Rátelepedni senkire sem akarok, lehet most kéne visszavenni nekem is az érdeklődésből és egy darabig nem írni neki. Tanácstalan vagyok, hogy hagyni kéne vagy csak vegyek vissza.
Azt mondom én is, mint a kettes. Ne írj rá, hagyd, hogy ő keressen, ha fontos vagy neki, keresni fog. Ha nem, akkor le kell zárni.
Csak egy dolog. " tudom ráér, tegnap is kerti partyztak a barátaival"
Aki kerti partizik a barátaival, az nem ér rá. Annak programja van. Nem várhatod el tőle, hogy lemondjon egy megbeszélt programot azért, mert egy nemrég megismert lány épp most ér rá.
Én ismerkedtem most pár hétig egy sráccal, aki elég hasonlóan viselkedett. Elején heti 3 randink is volt, majd egyre ritkábban vetette fel a dolgot, mondjuk heti 1x, pedig ráérünk mindketten, mert nyári szünetünk van. Most a legvégén már olyan is volt, hogy egész nap meg se nézte az üzenetemet, pedig online volt többször, majd arra hivatkozott, hogy egész nap aludt, mert éjjel nem tudott. Na, ezt úgy hívják, hogy nem érdeklem eléggé. Ráadásul én akkor jöttem haza egy 5 napos nyaralásról és meg sem kérdezte, hogy amúgy rendben hazaértem-e, vagy találkoznánk-e valamikor.
Tudod, az ilyen pasiknál valószínűleg soha nem leszel a legfontosabb. Még ha egyébként érdekled is, mindig lesz más dolguk, amit épp fontosabbnak találnak, és talán besűrítenek téged is a sűrű programjaik közé. Annak a srácnak, akiről írtam, nemis volt még konkrétan komoly kapcsolata 24 évesen, a leghosszabb fél éves volt. Távolságtartóan is viselkedett és sokmindenben elég önző volt. Szerintem az ilyen pasik annyira független típusok, hogy nem való nekik kapcsolat.
Tipikus esete a "ha vagy jó, ha nem vagy úgy is jó" kapcsolatnak. Ő kb 0 energiát fektet bele, persze ha most hirtelen azt mondanád, hogy viszlát, akkor megint emelne a befektetett energián annyit, hogy a minimumot elérje
Ezt sokáig lehet játszani, kérdés, hogy akarsz e ilyen kapcsolatot, ahol mindig kezdened kell, hogy legalább a minimumot a másik is bele tegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!