Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van esélyem nála?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem nála?

Figyelt kérdés

Én szakmunkáskápző iskolába járok, a lány a környék legnevesebb gimnáziumába, de nagyon tetszik nekem, viszont közeledni nem merek felé, mert szerény véleményem szerint nem sok esélyem lenne nála.

Szerintetek van rá némi sanc, hogy legyen köztünk valami, vagy abszolút ne is próbálkozzak?

2010. máj. 25. 18:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Azért, mert szakmunkásba jársz, még lehetsz intelligens, ápolt, humoros, lehetnek céljaid az életben, később lehetsz vállalkozó, kereshetsz sok pénzt.

Ezek kellenek egy lánynak, amelyiknek meg ez nem elég, az nem ér annyit, hogy epekedj utána.

A lényeg, hogy legyél jó abban, amit csinálsz, a szakmádban is.

Tanulj meg legalább egy idegen nyelvet mellette magas szinten és sokkal több lehetőséged lesz az életben, külföldön dolgozni, mint egy semmire se való nyíregyházi főiskolás nemzetközi kapcsolatok-kommunikáció szakos diplomával.

tudom, hogy ezt most még nehéz felfogni, de nem rossz az a szakmunkásképző, ha az ember kihozza belőle a maximumot és nem hagyja, hogy a butább társai visszahúzzák (sajnos szakmunkásképzőkben cikinek érzik azt, aki jól tanul, ezt tapasztaltam)

nem vagy rosszabb, mint az elitgimisek, ha a lány ezt nem látja be, akkor buta

2010. máj. 25. 19:28
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha komolyan gondolod, akkor bármekkora is a bukás esélye, mindig megéri kockáztatni. Azért, mert találkoztál egy beszűkült buta libával, még nem jelenti azt, hogy mindenki az.

Szerintem próbáld meg. Ha nem jön össze, akkor meg élpj tovább. Nem vagy papírból, hogy elfújjon a szellő.

2010. máj. 25. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!