Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van esélyem nála?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem nála?

Figyelt kérdés

Én szakmunkáskápző iskolába járok, a lány a környék legnevesebb gimnáziumába, de nagyon tetszik nekem, viszont közeledni nem merek felé, mert szerény véleményem szerint nem sok esélyem lenne nála.

Szerintetek van rá némi sanc, hogy legyen köztünk valami, vagy abszolút ne is próbálkozzak?

2010. máj. 25. 18:19
1 2
 1/12 anonim válasza:

Miért ne lenne esélyed?:O

Biztos, egy aranyos okos fiú vagy, csak kell egy kis önbizalom.Amíg nem utasít el, nem tudhatsz még semmit.Hajrá tuti összejön.;)

2010. máj. 25. 18:22
 2/12 A kérdező kommentje:

Igen ám!

Csakhogy...én még november végén bepróbálkoztam egy gimis lánynál, aztán hatalmasat csalódtam.

Lenézett, csak azért, mert én szakképzőbe járok, nem pedig gimibe, mert hogy neki csak olyan pasi kell, aki egyetemet végzett.

Itt volt az a pont, amikor elhatároztam, hogy nemkezdek gimisekkel, de most ez a lány valahogy nagyon mély nyomott hagyott bennem, és nem bírom megállni, hogy ne kezdeményezzek, viszont pofára sem szeretnék esni.

2010. máj. 25. 18:25
 3/12 anonim ***** válasza:

Egy jó szakmunkást épp annyira meg kellene becsülni, mint egy diplomás embert...

Biztos van esélyed nála, ha nem egy tapló vagy (feltételezem nem az vagy).

Szerintem, ha beszélgettek és bejössz neki, megtetszel stb... Akkor nem fogja azt mondani, hogy te szakmunkásba jársz, akkor nem jövünk össze...

2010. máj. 25. 18:26
 4/12 anonim ***** válasza:
Akinek diplomája van, az nem azt jelenti, hogy értelmes ember, csak annyit, hogy volt kedve tanulni, volt hozzá esze és kitartása, vagy csak a szülei gazdagok... De egy jó szakmunkás (akikből sajna egyre kevesebben vannak) a legnagyobb kincs... (persze nem MO.-n)
2010. máj. 25. 18:29
 5/12 anonim ***** válasza:
1 jó szakmunkást téll megkell becsülni főleg h m.o-n nagyon kevés a jó a szakember de vannak mert most tette fel a kérdést 1 :)
2010. máj. 25. 18:41
 6/12 A kérdező kommentje:

Ohh! :$

Azért nem kell ennyire dícsérni, mert még nem vagyok szakmunkás, még csak tanulok. :)

És ha ezt a sulit elvégzem tervezem, hogy továbbtanulok egy építőipari szakközépiskolában.

De a kérdésre visszatérve, lenne esélyem a lánynál?

2010. máj. 25. 18:46
 7/12 anonim ***** válasza:
Ne azzal kezd, hogy "szia szakmunkásba járok, randizunk"?Hanem először randi és utána mond el neki :D. Ha előtte bejöttél neki, akkor nem fog csak emiatt otthagyni.
2010. máj. 25. 18:49
 8/12 A kérdező kommentje:
Tudja ő is, hogy szakmunkásba járok, mert egymás mellett van a sulink, csak hát én nem tudom, hogy ő járna-e egy "munkással".
2010. máj. 25. 18:54
 9/12 anonim ***** válasza:
Meg kell próbálni és ha tetszel neki az király, ha meg nem akkor legalább kiderül és nem reménykedsz feleslegesen. Ha tetszel neki, akkor nem fog a sulidból gondot csinálni. Sok sikert, szurkolok!
2010. máj. 25. 19:18
 10/12 anonim ***** válasza:
nem az a lényegh milyen suliba jársz próba cseresznyxe lehet h normális csaj és nem foglalkozik azzal h hova jársz és nem az alapján itéli meg az embereket hogy ha nem gimibe jár akkor má nem lehet ember probálkozz :) sok szerencsét 21/l
2010. máj. 25. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!