Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átverve érzem magam, jogosan?
Figyelt kérdés
Neten megismertem egy lányt, elbeszélgettünk egy darabig, értelmesnek tűnik úgyhogy elhívtam randizni. Megbeszéltünk már mindent, időpont, helyszín, mire benyögi, hogy amúgy fogszabályzója van reméli nem gond. Felszínes lennék, ha nekem ez gond? Nem volt olyan képe ahol ez látszódott volna, ha lett volna lehet nem is írtam volna neki. Kicsit átverve érzem magam, mert ez olyan mint a szemüveg hogy megváltoztatja kicsit a külsőt. Így is jártam már, hogy a randin derült ki hogy amúgy a lány szemüveges csak a képeken kontaktlencse volt, akkor már nem hagyhattam ott, de ott is átverve éreztem magam. Ezek kicsit olyanok, mint mikor valakinek csak arcképe van és kiderül, hogy az alakjával nem stimmel valami. Jogos ha lemondom emiatt a randit?
Nyugi, ő is átverve érezné magát, ha rájönne, mekkora egy felszínes gyökér vagy. Kerüld el szerencsétlent, jobbat érdemel.
2017. aug. 16. 09:59
22/32 A kérdező kommentje:
Jól van, nem mondtam le, kettőkor találkozok vele. Sose lehet tudni, ráadásul van egy jó randi ötletem, program sem lesz rossz. Ha ennyire elítélitek ezt, akkor lehet tényleg felszínes lennék emiatt. Belegondoltam fordított esetben, nekem is rosszul esne. Na meg ki tudja, lehet neki meg én nem fogok bejönni.
2017. aug. 16. 10:14
23/32 anonim válasza:
A fogszabályzó nem olyan, ami élete végéig vele marad. Szerintem mondd le a randit, nem lesz ezzel gond.
Egyszer majd talál olyan fiút, aki megérdemli. Akkor meg már nem lesz rajta a szabályzó és bánhatod. :)
2017. aug. 16. 10:43
24/32 anonim válasza:
Ha ilyesmik zavarnak,akkor kiírhattad volna,hogy szemüveges és fogszabályzós csajok kizárva.Aztán megkíméled magad és másokat is a kellemetlenségtől.Én sem közölném rögtön,mert azt gondolnám,ez annyira nem fontos szempont,de majd felnősz egyszer.
30/N
2017. aug. 16. 12:15
25/32 anonim válasza:
Kissé hisztis vagy, de a te dolgod, miért nem akarsz randizni akárkivel.
2017. aug. 16. 13:28
26/32 anonim válasza:
Írd majd le légyszi, hogy tetszett a csaj élőbe. Kivancsi vagyok mit mondasz róla ugy h láttad már.
2017. aug. 16. 13:59
27/32 anonim válasza:
Erre én is kiváncsi vagyok :)
2017. aug. 16. 14:27
28/32 anonim válasza:
Jaja, írd majd meg kérdező.
2017. aug. 16. 14:50
29/32 anonim válasza:
Szegény csaj, remélem, megtalálja a kérdésed.
2017. aug. 16. 15:58
30/32 anonim válasza:
Lehet hogy szimplán azért nem mondta, mert eszébe sem jutott, hogy ez valakit zavarna. Megmondom őszintén, nekem sem jutna eszembe.
Hogy miért? Mert annyira egyértelműen átmeneti állapot, ami ráadásul azért van, hogy utána szebb legyen az ember...
Mennyi ideig van fent egy fogszabályzó? Max 2-3 évig.
Szerintem nem azért nem mondta a lány, mert nem volt korrekt, csak egyszerűen nem érezte olyan lényegesnek. Nem érezte szépséghibának a dolgot. Én se mondanám (ha nem kérdezné) a leendő randipartneremnek, hogy csak 160 centi vagyok, mert nem érzem ezt olyan dolognak, ami elrettentené a férfiakat. Pedig ha végiggondolom, simán
lehet olyan pasi, aki 170 centi alatti nővel nem kezd, mert egyszerűen a magasak jönnek be neki és kész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!