Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Átverve érzem magam, jogosan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átverve érzem magam, jogosan?

Figyelt kérdés
Neten megismertem egy lányt, elbeszélgettünk egy darabig, értelmesnek tűnik úgyhogy elhívtam randizni. Megbeszéltünk már mindent, időpont, helyszín, mire benyögi, hogy amúgy fogszabályzója van reméli nem gond. Felszínes lennék, ha nekem ez gond? Nem volt olyan képe ahol ez látszódott volna, ha lett volna lehet nem is írtam volna neki. Kicsit átverve érzem magam, mert ez olyan mint a szemüveg hogy megváltoztatja kicsit a külsőt. Így is jártam már, hogy a randin derült ki hogy amúgy a lány szemüveges csak a képeken kontaktlencse volt, akkor már nem hagyhattam ott, de ott is átverve éreztem magam. Ezek kicsit olyanok, mint mikor valakinek csak arcképe van és kiderül, hogy az alakjával nem stimmel valami. Jogos ha lemondom emiatt a randit?
2017. aug. 16. 08:03
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
79%
szakszerű válaszom: LOL
2017. aug. 16. 08:06
 2/32 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg bármikor és bármiért "jogod" van lemondani a randit, de nekem emiatt borzasztó felszínesnek tünnél.

Valószínüleg éppen az ilyen felszínes reakciók miatt nem ezzel kezdte, hanem remélte, hogy vagy annyira értelmes, hogy ilyen kicsiségen nem akadsz fenn, ha egyébként jó megértitek egymást.

Ha a lány eddig szimpatikus, akkor én biztos egy randit "megkockáztatnék", ugyanis a fogszabályzó csak aránylag rövid ideig van ott, a lány egyénisége meg továbbra is ugyanaz.

2017. aug. 16. 08:06
 3/32 anonim ***** válasza:
83%

A fogszabályzó ás a szemüveg is átmeneti állapot, ez nem egy betegség, hanem szeretne szép és rendezett fogsort. Ezt nem élete végégig fogja viselni, szóval emiatt biztosan nem utasítanám el. Bár egyszer csókolóztam csak fogszabályzós leányzóval, elég érdekes volt.

Szóval én ebből nem csinálnék nagy problémát, biztosan találkoznék vele,mert ha a többi stimmel, akkor ezt a problémát meg lehet beszélni. Leszedetheti, áttérhet kizárólag éjszakaira, szóval van más megoldás.

2017. aug. 16. 08:17
 4/32 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem nincs szexibb egy fogszabis, szemüveges nőnél akkor, ha nem ő Betti, a csúnya lány. 😉
2017. aug. 16. 08:19
 5/32 anonim ***** válasza:
72%
Egy fsz vagy! Én a lány helyében nem randiznék veled, ha megtudnám ezt a picsogást. Éretlen ember lehetsz...
2017. aug. 16. 08:19
 6/32 anonim ***** válasza:
87%
Engem zavarna,mert így nem szívesen csókolóznék senkivel.A szemüveggel nem értek egyet,sokat tud dobni egy arcon,ha szép,és jól van kiválasztva.
2017. aug. 16. 08:21
 7/32 anonim ***** válasza:
79%

Gyors rajzolj szeplőket, nyirasd magad kopaszra, és varrasd ki a karod, ez az árulás nem maradhat megtoratlan! 🤣

Ui.: Ne vedd komolyan a válaszom (nyugi téged se fog senki komolyan venni)

2017. aug. 16. 08:22
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

A fogszabályzó sem lesz fennörökké. Ezért még nem mondanék le egy randit.

31/f

2017. aug. 16. 08:25
 9/32 anonim ***** válasza:
75%
Ezek után már benne lehet a pakliban, hogy lecsatolható műlábakkal érkezik, de ahogy érzed.
2017. aug. 16. 08:29
 10/32 A kérdező kommentje:

Jöhettek ezzel a felszínesség dumával, de volt már emiatt rossz randim. Egyszerűen nem jön be az ilyen, nem vonz egyáltalán, márpedig vonzalom kell.

A netes randi leszervezése lehet egyszerűbb, majd élőben ráérsz szembesülni a másikkal. Élőben persze rögtön ott a valóság. Azt nem értem, hogy akkor miért nem vállalja magát így is? Biztos van ahogy látom itt is, akik ezen nem akadnak fent. Kevésbé szerencsés, mert én igen. Nekem nem ideálom sem a fogszabályzó, sem a szemüveg. Nem akarnám rabolni az ő idejét sem, mert ez eleve halott ügy. Ennyi erővel kövér is lehetne, az is időszakos állapot akár. Hagyjuk már emberek! Legalább álszentek ne legyetek.

2017. aug. 16. 08:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!