Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átverve érzem magam, jogosan?
Figyelj, ha nem randizol most vele, ő megszépül fél év múlva, és nálad jobb pasi fogja televerni a lyukát.
Gondolom, andy vajna, Leonardo DiCaprio és Arnold swarczenegger (bocsi nem tudom hogy kell leírni) keresztezése vagy :)
Pénz, sárm, izom.
Nekem is van valamim ami egész életemben velem van, a társadalom megvet miatta, de én így vagyok boldog
Figyelj, a netes ismerkedésnek pont ez a lényege, hogy nem tudod mit kapsz,mert csak egy képet látsz róla és annyi.
Volt már randim olyan lánnyal, aki külsőleg nagyon bejött, amint megláttam már állt a cerka, nem hittem a szememnek. Aztán leültünk beszélgetni és 5 perc alatt már kínosan éreztem magam, ahogy beszélt, ahogy vihogott(jó hangosan), kissé bandzsa is volt szegény, hát mindentől elment a kedvem. Ha vak és süket lettem volna ő lett volna életem párja, de egyik sem vagyok.
Azt írod, hogy szemüveget hord, de kontaktlencsét is visel, arra simán megkérheted, hogy a társaságodban lehetőleg ne viseljen szemüveget. Ha olyan szemhibája van, akkor rá kell beszélni a lézeres műtétre és a probléma megoldva.
Ami a fogszabályzót illeti, a nők szépek akarnak lenni, nem azért viseli azt a fém vackot, mert neki az jó, és el akarja rondítani magát, hanem azért, hogy pár hónap múlva gyönyörű szép mosolya legyen. Gondolom egy felnőtt nőről beszélünk, az is lehet hogy pár hét múlva leszedik neki, az állandó fogszabályzót főleg gyerekkorban erőltetik.
Mondd le. A csaj korrekt volt, találkozó előtt szólt. Nem fogja élete traumájaként megélni, ha valaki a fogszabályzója miatt nem gerjed rá.
Nem kell szégyenkezned azért, mert neked valami nem jön be, ami sokakat nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!