Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Átverve érzem magam, jogosan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átverve érzem magam, jogosan?

Figyelt kérdés
Neten megismertem egy lányt, elbeszélgettünk egy darabig, értelmesnek tűnik úgyhogy elhívtam randizni. Megbeszéltünk már mindent, időpont, helyszín, mire benyögi, hogy amúgy fogszabályzója van reméli nem gond. Felszínes lennék, ha nekem ez gond? Nem volt olyan képe ahol ez látszódott volna, ha lett volna lehet nem is írtam volna neki. Kicsit átverve érzem magam, mert ez olyan mint a szemüveg hogy megváltoztatja kicsit a külsőt. Így is jártam már, hogy a randin derült ki hogy amúgy a lány szemüveges csak a képeken kontaktlencse volt, akkor már nem hagyhattam ott, de ott is átverve éreztem magam. Ezek kicsit olyanok, mint mikor valakinek csak arcképe van és kiderül, hogy az alakjával nem stimmel valami. Jogos ha lemondom emiatt a randit?
2017. aug. 16. 08:03
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
93%

Figyelj, ha nem randizol most vele, ő megszépül fél év múlva, és nálad jobb pasi fogja televerni a lyukát.

Gondolom, andy vajna, Leonardo DiCaprio és Arnold swarczenegger (bocsi nem tudom hogy kell leírni) keresztezése vagy :)

Pénz, sárm, izom.

Nekem is van valamim ami egész életemben velem van, a társadalom megvet miatta, de én így vagyok boldog

2017. aug. 16. 08:40
 12/32 anonim ***** válasza:
88%
Feltétlen mondd le a randit, a lány csak nyer azzal, ha nem pazarolja az idejét ilyen idiótára!
2017. aug. 16. 08:40
 13/32 anonim ***** válasza:
80%
Nem értem miért akadsz fenn egy ilyen eseten.Nagyon sok netes randim volt anno.Nem piszmogtam írással,rögtön telefon,rögtön levágtam érdemes-e találkozni,vagy sem,átment-e a rostán.Képek voltak,de az nem jelentett semmit,élőben az igazi,működik-e a dolog.Volt aki sokkal jobb volt élőben,volt aki nem.Aki nem,azzal nem húztuk az időt,megittunk valamit,szépen elköszöntünk mindenféle sértődöttség nélkül.Sok volt olyan,akivel nem jöttünk be egymásnak,de rendes értelmes volt,tök sokáig haveri szinten maradtunk.Olyat is megcsináltam,mivel ráértem,hogy éjjel rám írt,nem lakott messze,fél óra múlva találkoztunk,elsétálgattunk a folyó mentén,nem lett folytatása.Meg olyan is volt,hogy külsőleg annyira nem fogott meg,de olyan jó volt a dumája meg jól éreztem magam vele,hogy 3év lett belőle.Lazán kell kezelni a dolgokat.Ráérsz,találkozol vele,aztán eldöntöd a helyszínen hogy kuka vagy nem.Előre nem lehet tudni semmit,lehet megfog benne valami,és nem tudsz tőle elszakadni :)
2017. aug. 16. 08:47
 14/32 A kérdező kommentje:
Nem az a lényeg, hogy megszépül-e vagy sem. De miért nem lehetett ezt az elején tisztázni? Hogy eldöntsem akarom-e így is? Miért az utolsó pillanatban amikor már nagyon kellemetlen kihátrálni? Szabadon el lehet dönteni, hogy kivel akar randizni az ember. És eleve úgy állni valakihez, hogy majd megváltozik és jobb lesz...jobb lesz. Az nem felszínes? Erre várni? Hogy ja van ez a kis bibi, na de majd szebb lesz, jobb lesz. Ugyan úgy felszínes, ráadásul még feltételekkel is vágok bele, mondván majd megváltozik. Olyat mondjuk nem lehet akit nem kell megváltoztatni? Én sem vagyok Casanova és nem is Julia Robertset várom randira, de őszinték lehetnénk egymással már az elején és nem így hátulról megkerülve, utolsó pillanatba benyögve.
2017. aug. 16. 08:52
 15/32 A kérdező kommentje:
#13 Igazad van, lazán meg adjak időt. Régebben én is mindenkinek adtam esélyt. Elbeszélgettem több órákat is randin, úgy hogy mégsem fogott meg a másik. De egy idő után besokall az ember. És már nem akar olyan randira menni, amiről alapból tudod, mert ismered magad már ezek alapján, hogy időpazarlás. Már nem tölt fel egy jó beszélgetés, már nem érzem azt utána hogy ennek ellenére is megérte. Írás alapján is azt mondtam a lánynál, hogy értelmesnek értelmes, annyira nem fogott meg de azért hajrá, lehet élőben jobb lesz adok neki egy esélyt. Erre benyög egy ilyet még pluszba.
2017. aug. 16. 08:56
 16/32 anonim ***** válasza:
69%

Figyelj, a netes ismerkedésnek pont ez a lényege, hogy nem tudod mit kapsz,mert csak egy képet látsz róla és annyi.

Volt már randim olyan lánnyal, aki külsőleg nagyon bejött, amint megláttam már állt a cerka, nem hittem a szememnek. Aztán leültünk beszélgetni és 5 perc alatt már kínosan éreztem magam, ahogy beszélt, ahogy vihogott(jó hangosan), kissé bandzsa is volt szegény, hát mindentől elment a kedvem. Ha vak és süket lettem volna ő lett volna életem párja, de egyik sem vagyok.

Azt írod, hogy szemüveget hord, de kontaktlencsét is visel, arra simán megkérheted, hogy a társaságodban lehetőleg ne viseljen szemüveget. Ha olyan szemhibája van, akkor rá kell beszélni a lézeres műtétre és a probléma megoldva.

Ami a fogszabályzót illeti, a nők szépek akarnak lenni, nem azért viseli azt a fém vackot, mert neki az jó, és el akarja rondítani magát, hanem azért, hogy pár hónap múlva gyönyörű szép mosolya legyen. Gondolom egy felnőtt nőről beszélünk, az is lehet hogy pár hét múlva leszedik neki, az állandó fogszabályzót főleg gyerekkorban erőltetik.

2017. aug. 16. 09:08
 17/32 anonim ***** válasza:
Nem kell órákat beszélgetni még véletlenül sem,mert az első percben eldől nagy százaléka a dolognak.Ne variálj annyit.Vagy elmész kíváncsiságképpen,és 10 perc után elváltok,vagy ha ez annyira zavar téged,írd meg most neki hogy sztornó,aztán jöhet a következő,ismerkedj mással.A te esetedben,amiket írsz,a 2. lehetőség lesz a legjobb.
2017. aug. 16. 09:08
 18/32 A kérdező kommentje:
#16 Kérjem meg hogy ne hordja amíg velem van? Ez kb. egyenlő azzal hogy akkor lehetsz velem ha ezt meg azt hordod. Feltételhez kötve, ez is felszínes de még alázom is szerencsétlent. Vagy kell valaki teljesen vagy nem kell. Megváltoztatni nem fogok senkit és nem is akarok, más kérdés a kompromisszum de azt nem az első egy percben szokták kötni. Biztos van aki így is elfogadja és biztos lekerül a fogszabályzó is egy idő után, de nem vagyok annyira elkeseredett hogy eleve úgy vágjak bármibe is hogy kompromisszumot kötök magammal és majd együtt számoljuk vissza a hónapokat/éveket, akármit. Azt meg bunkoságnak tartom hogy első tíz perc után lelépek, olyan mintha lónézőbe mennék.
2017. aug. 16. 09:15
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Mondd le. A csaj korrekt volt, találkozó előtt szólt. Nem fogja élete traumájaként megélni, ha valaki a fogszabályzója miatt nem gerjed rá.

Nem kell szégyenkezned azért, mert neked valami nem jön be, ami sokakat nem érdekel.

2017. aug. 16. 09:23
 20/32 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem te még ne akarj komoly kapcsolatot, ha ezen így fennakadsz...maradj még egy kicsit a MarokMarcsánál, aztán majd alakul.
2017. aug. 16. 09:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!