Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok türelmetlen, vagy ezt jogosan gondolom?
2 hete ismerkedek egy pasival, eddig 4 randink volt. Én már az elején belezúgtam, a jelekből ítélve ő is érezhet irántam, de semmi jelét nem adja. Legalábbis szóban abszolút nem, nem szokott bókolni, semmi romantikus utalás nincs a beszélgetéseinkben, kb mintha egy haverommal beszélnék. Viszont ez teljesen elbizonytalanít. Oké, hogy még csak 2 hete ismerkedünk, de ha járni akarunk egymással, akkor hova húzzuk az időt? Szerintetek gáz lenne megkérdezni, hogy akkor most hányadán is állunk? Nem szeretem húzni az időt, szerintem az érzések vagy az elején alakulnak ki, vagy soha nem fognak...
21L
Mi az, hogy "a jelekből ítélve ő is érezhet irántam, de semmi jelét nem adja"? :DDD
Amúgy szerintem simán csak előadja az érzelemmentest. Nyerő taktika, látszik, hogy itt is bevált. A nők valami rejtélyes ok miatt nem szeretik az érzelmeiket kinyilvánító pasikat. Onnantól nem tudnak rájuk férfiként tekinteni. Ne lepődjetek meg, kedves hölgyek, hogy szinte teljesen kiöltétek a férfiakból az érzéseket.
Nekem is volt ilyen,és semmit nem akart utàna tőlem.
Pedig ő hívott többször is randira,és nekem is ez volt a bajom,hogy semmi jelet nem adott ..felmerül a kêrdés akkor mi a szarért hív el!?
23/l
"azt szeretitek, ha egy nő titokzatos és szarik a fejetekre."
Biztosíthatlak, hogy ennek az ellenkezője igaz. Mivel feltételezed, hogy pontosan ugyan azt érzi mint te és azt gondolod, hogy tisztában van azzal amit te érzel iránta taktikázásra gyanakszol. Az a helyzet, hogy te nem adtok egyértelmű jeleket egymásnak vagy nem kommunikáljátok le esetleg nem akar tőled semmit/komolyat. Azt javaslom kérdezz rá.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!