Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! :D Ti milyen pasikat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! :D Ti milyen pasikat találtok oltári gáznak?

Figyelt kérdés
Akiket lenéztek,kinevetitek esetleg,vagy csak szimplán nem szimpi :)
2017. aug. 7. 18:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
40%
8-as! Hű, micsoda tragédia,ha valaki reklám szatyorban viszi a holmiját, uram isten, most mi lesz? Az a nő, istenem, ezeknek vannak már idióta értelmetlen elvárásaik, kifogásaik. Jó is,hogy annak idején megjött az eszem és felhagytam a társkereséssel, a végén összeakadtam volna valamelyik IQ harcossal.
2017. aug. 7. 19:58
 12/23 anonim ***** válasza:
75%

11# Ja, nem gáz, tényleg. Ennyi erővel a fejére is húzhatja hazafelé az eső elől, miután kiette belőle a parizeres szendvicset ebédszünetben. Esernyő se kell. Sőt, télen tök jó kesztyű lehet belőle, csak elég szatyor kell hozzá, hogy vastag legyen.

Végtelen Aldis szatyrot mindenkinek!!

2017. aug. 7. 20:04
 13/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) 10es amit írtál az naggggyon durva :0
2017. aug. 7. 20:09
 14/23 anonim ***** válasza:
93%
Nem is gáz, az meg hogy reklám szatyorban viszi valaki a kaját,az nem jelenti azt,hogy nincs nála esernyő vagy kesztyű. mondjuk én nem reklám szatyorban hordom a kaját, de kesztyűt sem használok télen, meg esernyős se nagyon, csak ha már tényleg szakad a eső. Nem, mint mások,hogy van egy kis zivatar, de jaj, már gyorsan elő kell venni az esernyőt, mert bőrig ázunk! Ez a gáz,nem a reklám táska! Esernyőt, és kesztyűt minden nyavalyásnak, akik nem bírnak ki két csepp vizet és télen egy enyhe -10 fokos hideget!
2017. aug. 7. 20:15
 15/23 anonim ***** válasza:
Amíg másoknak a téli fűtés miatt az év végi végszámla akár több 10 ezer forint is lehet, addig nálam olyan pár ezer forintocska, hát igen, vannak igazán kemények, és vannak akik csak annak látszanak. :)
2017. aug. 7. 20:23
 16/23 anonim ***** válasza:
15 Vagy inkább van akinek még arra se futja, hogy bekapcsolja -10 fokban a fűtést, lol. Erre nem lennék büszke :'D
2017. aug. 7. 20:43
 17/23 anonim ***** válasza:
Simán futja rá, ne aggódj! :) Másra is futja, afelől is nyugodt lehetsz! :)
2017. aug. 7. 20:50
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Elég szórakoztató tud lenni :D

"ne okoskodj itt te büdös k****a,mert a temetőbe raklak"

(Ő nem cenzúrázta)

pár nappal előtte ugyanez az alany:

"én nem vagyok gazdag,csak egy csoró,de érzékeny lelkü,és ma bepróbálkoztam kedvesen egy aranyos egyszerü lánynál,a válasz az volt hogy neki egy gazdag pasija van,én meg egy csoró vagyok.."

Brühühü, nagyon tudom sajnálni. Képzelem, mennyire érzékeny és kedves :D

2017. aug. 7. 20:53
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

#18 Az a baj, hogy ugyanezek velem is megtörténnek gyakorin. Miközben sok válaszban fel is tüntetem, hogy kapcsolatban élek, szóval már itt megbukik a rendes pasi dolog. Egy rendes pasi nem próbálkozik olyannál, akinek van már barátja. :)

Na, ezt én is gáznak tartom. Igazából semmi mást nem tartok gáznak, csak azt, amikor valaki nem képes elismerni a hibáit, és másra keni azokat. Esetleg irreális dolgokat állít (lásd: azért nincs nője, mert a nőknél alap a havi félmillás fizetés. Nem, nem az.)

21/L

2017. aug. 7. 21:03
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
aki ugyanúgy vágatja a haját, mint a többi 150 fiú, akivel naponta szembemész az utcán; a szandál-zoknis; aki térdig érő mélyen kivágott pólót hord; akinek a külső a mindene; aki éretlen a korához képest.
2017. aug. 7. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!