Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! :D Ti milyen pasikat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! :D Ti milyen pasikat találtok oltári gáznak?

Figyelt kérdés
Akiket lenéztek,kinevetitek esetleg,vagy csak szimplán nem szimpi :)
2017. aug. 7. 18:43
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
22L
2017. aug. 7. 18:43
 2/23 anonim ***** válasza:
11%
Aki nem a felső 20%-ba tartozik azt mind gáznak tartják.
2017. aug. 7. 18:44
 3/23 anonim ***** válasza:
92%
Azokat, akik random baromságokat mondanak. Esetleg írnak. (Lásd #2)
2017. aug. 7. 18:46
 4/23 anonim ***** válasza:
90%
Volt Facebookon egy srác, huszonéves lehetett, minden második képén fagyizott (megjegyzem, NAGYON sok képről van szó) és bárgyú vigyort vágott hozzá. Ha épp nem fagyizott a képein, akkor a muskátlijai (?) között szelfizett. Az oltári gáz bőven ráillett, habár lehet mentális sérült is volt.
2017. aug. 7. 18:48
 5/23 anonim ***** válasza:
77%

Ugyanazt akartam írni, mint a #3.

Akik terjesztik a f##ságaikat itt gykn.

2017. aug. 7. 18:48
 6/23 anonim ***** válasza:
21%
Kb mindenkit, aki nem az én fiúm :) Ő a tökély, maga
2017. aug. 7. 18:52
 7/23 anonim ***** válasza:
21%

fagyi, vigyor, muskátli. -> gáz

vadásztrófa, luxusautó, fegyverek, pénz -> nem gáz

2017. aug. 7. 18:55
 8/23 anonim ***** válasza:
40%

Külső:

Hanyag öltözködés, ódivatú ruhák viselése amolyan tipikus régimódi amit kb a 70-es években élő 20 év körüliek viseltek. Aki ápolatlan, igénytelen, elhanyagolja saját magát egyenesen taszít. Aki szinte a melléig felhúzza a nadrágot és betűri a felsőjét attól a falra tudnék mászni.

Aki esetleg szemüveges de nem a hozzáillő keretet választja hanem sokkal gázabb öreges kinézetűt. Amitől a hajam égnek áll ha valaki állandóan reklámtáskával mászkál főleg ha munkahelyére megy és nincs normális háti, kézi, vagy váll táskája hanem reklámszatyorba viszi a kajáját stb... persze ha vásárlás után csinálja az teljesen más, csak sajnos nagyon sok ilyen embert ismerek akár 20 évesek, akár 60 évesek akik munkahelyükre sima szatyorba viszik a cuccaikat állandóan. Az ha egyszer egyszer előfordul teljesen rendben van.

Belső:

Idétlen viselkedés, állandóan nevet minden hülyeségen ami nem is vicces, semennyire. Hülyeségeket beszél, beszédhibás (ez elnézhető bizonyos mértékben), túlzott töketlen viselkedés, határozatlanság, buta az illető, nincs meg benne semmi alapműveltség, udvariatlan, trágár szavakat használ minden mondatába.

Ami a legjobban kiakaszt az az ha egy vékony alapból szerencsétlen pasi nulla határozottsággal, fülig érő idétlen vigyorral odajön hozzám és elkezdi lökni az elavult csajozási dumákat, na annak a képébe tudnék röhögni, vagy ha nem is nevetem ki úgy fintorgok hogy az életkedvétől is elvenném szívesen. Legtöbbször csak mosolygok egyet és tovább állok, de volt több olyan eset amikor nem hagytam szó nélkül.

2017. aug. 7. 19:11
 9/23 anonim ***** válasza:
83%
Akinek kisebbségi komplexusa van, savanyú, pesszimista, bunkó, képtelen javítani a saját helyzetén, pedig megtehetné. Bár ezeket a tulajdonságokat nőkben sem szeretem.
2017. aug. 7. 19:13
 10/23 anonim ***** válasza:
84%

Pl akik gyakorin hirdetik, hogy MINDEN nő ri----c, és még hozzá valami alternatív valóságban is élnek: csak félmillás fizuval lehet nőd, férfitöbblet van, stb.

Ez itt már lassan hasonló szekta, mint a laposföld-hívők.

Bónusz, ha farokfotót is küldenek.

A kedvencem pedig, aki (mivel nem tudja, hogy mindkettőt nekem írta) egyszer ír egy privit, hogy ő érzelmes, kedves fiú, ezért nem kell senkinek, majd egy másikat, amiben fenyeget, hogy megöl, meg válogatott sértéseket vág hozzám.

2017. aug. 7. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!