Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék vonzóbbá válni a nők számára? Ha vannak itt hölgyek, megosztanátok, mi az amit vonzónak találtok egy férfiban?
Kommentben vagy üzenetben, bárhol szívesen fogadom a tanácsokat :)
Nem "bezsebelni" akarom a nőket mint a legtöbb pasi, hanem egy olyan légkört kialakítani amikor beszélgetek veletek, amiben mindketten jól érezzük magunkat, esetleg egy kis flört is szóba jöhet
Megmosolyogtattál :))
Nem személyre szabottan, hanem csak úgy általánosságban kellene pár tanács, amin elindulhatok: bármi kis apróság segít
Persze jó lenne találkozni, de elég kicsi az esély rá, hogy erre laknál mint én
Tetszik, és jó érzés hallani, hogy vonzanak a tájékozott pasik :)
Nekem is van egy csomó hobbim amiket szenvedéllyel űzök, és lelkesen mesélek róluk bárkinek aki kíváncsi rá, bár megmondom őszintén, nem szeretném ezzel untatni a hölgyet folyton: jobban érdekel, hogy Titeket mi éltet igazán
(Meg persze annyira technikai/mérnöki jellegűek a hobbijaim, hogy lehet nem sokat értene belőle az illető, ami ugye kicsit kínos lehet)
Ha hapsitól is fogadsz tanácsot, akkor a hobbid kapcsán csináld amit az orvosoknak kéne. "Szakmabelivel latinul, beteggel magyarul". Nem hülyék a csajok, biztos megértik, ha szakszavak helyett magyart használsz ;)
30/f
Ha nem nyomul túlságosan, de azért határozott.
Ha igényes a megjelenése, tudja, hogy milyen alkalomra, mit kell felvenni.
Igazából nekem hangfétisem van... De azon nem nagyon tud senki változtatni. Imádom a rekedtes, mély hangokat... Férfias.
Nekem bejön a szakáll is.
És igen. Amit előttem is leírtak. Ha látom azt, hogy valamiről szenvedéllyel beszél. Illetve tisztelet az emberek iránt. :)
Pasiktól is, természetesen ;)
Kicsit nehéz, bár szerencsére rengeteg dologba belevágtam az életem során (még csak 21 vagyok), a legjobb amit tehetek az az, hogy minél több emberrel megpróbálok megismerkedni, hogy sokoldalúbb legyen a tudásbázisom
Egyedül a történelem az, amihez sosem értettem, és nagy hiányosságom, az erős műszaki beállítottságom miatt
Hangfétis?
Ez aranyos :D
Ismerek egy srácot akinek nagyon mély hangja van, és olyan tisztán, lassan mormolja a szavakat, hogy még pasiként is majdnem elalszom tőle mindig (persze jó értelemben, mert nagyon pozitív és megnyugtató a kisugárzása)
#8, #9. Rocker lélekkel nem tehetek róla, hogy a mély... bár inkább rekedtes hangokat szeretem... A mély sem számít... csak legyen rekedtes. :D Hangfétiseskommentelővoltamfentebbről
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!