Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék vonzóbbá válni a nők számára? Ha vannak itt hölgyek, megosztanátok, mi az amit vonzónak találtok egy férfiban?
Kommentben vagy üzenetben, bárhol szívesen fogadom a tanácsokat :)
Nem "bezsebelni" akarom a nőket mint a legtöbb pasi, hanem egy olyan légkört kialakítani amikor beszélgetek veletek, amiben mindketten jól érezzük magunkat, esetleg egy kis flört is szóba jöhet
Ha már szemek: hölgyként mi a véleményetek a szemkontaktusról egy idegennel?
Szeretitek, ha esetleg játékosan rátok pillant egy férfi az utcán vagy a kávézóban?
(Még ha nem is közelít meg, de csak az izgalom és móka kedvéért?)
Abszolút megértem, kicsit feszélyezhet téged ha valaki "olyan" pillantásokat vethet rád :D
Én nem is így fogom fel a dolgot, ilyen "dugj meg" nézéssel ahogy a legtöbb pasi sajnos, hanem egyfajta "aranyosnak tűnsz, nevettessük meg egymást" pajkos pillantást dobálok mindenkire, de még a férfiakra is: hiszed vagy sem, még sok pasi is elneveti magát és utána elkezdünk beszélgetni a meccsről, a munkahelyről, a gyerekekről, pedig abszolút nem is ismerjük egymást a legtöbbjükkel :D
Hihetetlen jó érzés
Én nem bírom állni a szemkontaktust nem csak egy idegennel, néha egy-két hónap ismeretség után sem. Akár bejön az illető(az még a jobbik eset, ha akkor nem állom.:D), akár nem.
Viszont a jó humort szeretem. :)
#16: Azért remélem nem ijeszt el a dolog vagy ilyesmi :)
A szakmám miatt is muszáj belelátnom az ember lelkébe aki előttem/körülöttem van, csupán a nőkkel kicsit finomabban kell tennem, néha elpillantani másfelé, vagy a szemei helyett esetleg a hajára, és a nyakára pillantani, ha csinos, és a helyzet is engedi
Szerencsés srác lehet az ismerősöd, hogy olyan szép szemei lehetnek :)
Nekem mogyorószínű szemeim vannak, egyedül anyának van sötétkék szeme, nagyon szép árnyalat
Persze nem szoktam bámulni őt, kicsit furcsa lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!