Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Hogyan tudnám magamat, külsőleg vonzóbbá tenni?
Tudom az én "koromban" már ciki erről kérdezni, úgyh akinek negatív megjegyzése van tartsa meg... Nah szóval van egy lány látásból ismer. Van neki ask-ja (ask.fm), és hát hónap alatt 1000 választ sikerült kicsikarnom belőle... És rájöttem, többet érzek iránta,mint "írogató partner".Mivel ezen az ask profilja nyílvános, nem csak tőlem kap szép leveleket, de azokkal igazából nem törődik, mert egyszer megkérdezik van-e pasid/sia, szép vagy, és ott hagyják... De most kezdek félni, mert van egy gyerek, akit úgy elég rendesen megkedvelt...
Mit csináljak?
Hogyan hívjam el randira?
A külsőmet hogyan tudnám "felturbózni"?
14/F
Az a baj hogy a korodbeli lányok a bunkó p*cs srácokra buknak legalábbis ezt tapasztalom:/ De ha normális a csaj akkor hívd el moziba stb.
Ja és egy jó parfüm, normális ruha, mást nem tudsz tenni mert ha nem tetszel neki akkor akár fejen is állhatsz sajnos akkor sem akar veled járni. Ja és még fontos add önmagad ne akarj menőzni meg nagyzolni előtte azt nem szeretik a csajok ;) Sok sikert.
Kérd ki tőle a véleményét, hogy ő mit gondol rólad. Mert ha szerinte te így is helyes vagy akkor minek kéne megváltoznod miatta?!Próbálj meg összehozni egy olyan találkát ahol sok közös ismerőseitek is ott vannak és nem vagytok csak kettesben. Szerintem ha egyből beleugranátok a mélyvízbe és kettesben lennétek akkor nem lenne semmi téma, hisz élőnen is csak látásból ismer.. nagyon zavarba lennék a lány helyében..:DD
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!