Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok hogyan veszik rá a pasikat hogy vegyenek nekik ezt azt és hogy meg hívják őket a pasik?
Érdekelnek a trükkök és az hogy milyen modszerrel vagy szöveggel teszik ezt a fiúkkal a lányok.
( Hogy velem ilyen soha meg ne történhessen)
20/F
Egyszer egy Qui-Gon-Jinn nevű bölcs jedi mester azt mondta, hogy "A puncinak nagy a hatalma a gyenge akaratúak felett.". Készült is egy életrajzi film, amiben ő is szerepelt, de a puncit javították erőre, mert a filmet gyerekek is nézték.
30/f
Adtól hogy tetszik nekem egy lány még nem fogok rá költeni :)
Szóval maktársaim mi a trükök ezeknek a pénzéhes lányoknak?
Én nem vagyok pénzéhes, de azért jól esik, mindig is jól esett ha az aktuális párom meghívott erre-arra. Sosem manipuláltam semmivel, mindig önszántukból tették, ők ajánlották fel. Ez is egy formája a kedveskedésnek, mint mikor megdicséri a ruhám vagy az új frizurám.
És igen, mindig azért tették, hogy jobb kedvvel feküdjek le velük/továbbra is szívesen szexeljünk. A tapasztalataim alapján a legtöbb dolgot a férfiak azért csinálnak nőkkel, hogy szexeljenek.
"Adtól hogy tetszik nekem egy lány még nem fogok rá költeni :) "
Persze, hogy nem fogsz, mert nincs sok pénzed és egy igazán jó nő sem próbálkozott még nálad. Ezeknek a nőknek nem te vagy a célközönség.
Egyaltalan nem azert csinaljak, hogy szexeljunk, vagy legalabbis akkor te egy eleg kis etvagyu no lehetsz ilyen teren :DDD
A baratom tudja, hogy szexelunk amugy is szinte barmikor egyreszt, masreszt ha viszont epp nincs kedvem mondjuk egy hetig se akar, akkor pont leszarom, mit vesz nekem, nem fogok :D
Ennek siman kapcsolatfenntarto, oromet okozo celja van, mivel egy kapcsolatot az (is) tart eletben, hogy rendszeresen oromet okozunk egymasnak aprosagokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!