Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csajok hogyan veszik rá a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok hogyan veszik rá a pasikat hogy vegyenek nekik ezt azt és hogy meg hívják őket a pasik?

Figyelt kérdés

Érdekelnek a trükkök és az hogy milyen modszerrel vagy szöveggel teszik ezt a fiúkkal a lányok.

( Hogy velem ilyen soha meg ne történhessen)

20/F

2017. júl. 16. 20:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
48%
Semmilyennel, vagy felajanlja a baratom, vagy megmondom neki, hogy fizessen o legyszi.
2017. júl. 16. 20:36
 2/16 anonim ***** válasza:
63%

Egyszer egy Qui-Gon-Jinn nevű bölcs jedi mester azt mondta, hogy "A puncinak nagy a hatalma a gyenge akaratúak felett.". Készült is egy életrajzi film, amiben ő is szerepelt, de a puncit javították erőre, mert a filmet gyerekek is nézték.

30/f

2017. júl. 16. 20:43
 3/16 anonim ***** válasza:
48%
Jól néznek ki és jók az ágyban.
2017. júl. 16. 20:56
 4/16 A kérdező kommentje:

Adtól hogy tetszik nekem egy lány még nem fogok rá költeni :)

Szóval maktársaim mi a trükök ezeknek a pénzéhes lányoknak?

2017. júl. 16. 20:57
 5/16 anonim ***** válasza:
94%
Mitől pénzéhes? Mire gondolsz? Kólára, ruhára, táskára, autóra, lakásra? De, ha valakit szeretünk, pár dolgot megteszünk érte. Ki mit tud megadni. Ha neked nincs pénzed, nem fogják elvárni, hogy vegyél valamit is. De, ha vagány vagy, megveszel mindent neki.
2017. júl. 16. 21:00
 6/16 anonim ***** válasza:
52%

Én nem vagyok pénzéhes, de azért jól esik, mindig is jól esett ha az aktuális párom meghívott erre-arra. Sosem manipuláltam semmivel, mindig önszántukból tették, ők ajánlották fel. Ez is egy formája a kedveskedésnek, mint mikor megdicséri a ruhám vagy az új frizurám.

És igen, mindig azért tették, hogy jobb kedvvel feküdjek le velük/továbbra is szívesen szexeljünk. A tapasztalataim alapján a legtöbb dolgot a férfiak azért csinálnak nőkkel, hogy szexeljenek.

2017. júl. 16. 21:00
 7/16 anonim ***** válasza:
95%

"Adtól hogy tetszik nekem egy lány még nem fogok rá költeni :) "

Persze, hogy nem fogsz, mert nincs sok pénzed és egy igazán jó nő sem próbálkozott még nálad. Ezeknek a nőknek nem te vagy a célközönség.

2017. júl. 16. 21:03
 8/16 anonim ***** válasza:
85%

Egyaltalan nem azert csinaljak, hogy szexeljunk, vagy legalabbis akkor te egy eleg kis etvagyu no lehetsz ilyen teren :DDD

A baratom tudja, hogy szexelunk amugy is szinte barmikor egyreszt, masreszt ha viszont epp nincs kedvem mondjuk egy hetig se akar, akkor pont leszarom, mit vesz nekem, nem fogok :D

Ennek siman kapcsolatfenntarto, oromet okozo celja van, mivel egy kapcsolatot az (is) tart eletben, hogy rendszeresen oromet okozunk egymasnak aprosagokkal.

2017. júl. 16. 21:05
 9/16 anonim ***** válasza:
97%
Képzeld, nincs trükk. Van olyan, hogy a férfi megkedveli a nőt, és szeretne a kedvében járni. Ezért meghívja ide-oda, esetleg vesz neki valami apróságot. Mindenféle trükk nélkül. Sőt, ha normálisan működik a kapcsolat, olyan is előfordul, hogy a nő hívja meg a férfit, vagy épp a nő ajàndèkoz a férfinak. Itt sincs semmi trükk, egész egyszerűen örömet szeretnék szerezni a másiknak. Mondok még egy sokkolót. Nem mèricskéljük patikamérlegen, ki milyen értékben igyekezett lenyűgözni a másikat.
2017. júl. 16. 21:07
 10/16 anonim ***** válasza:
Soha senkitől sem kértem,hogy költsön rám.Ha meghívtak valamire,azt önszántukból tették.Egyszer történt csak,hogy feldobtam egy ötletet,ami nem az volt,hogy igyunk egy kólát.Azonnak pénzéhes ribinek bélyegeztek.Ott végeztem a férfiakkal.Egyébként ruhától a szórakozásig mindent megteremtek magamnak,nem vagyok én rászorulva senkire.Csak tudod,néha jól tud esni egy nőnek egy szelet csoki,vagy bármi apróbb figyelmesség.
2017. júl. 16. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!