Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csajok hogyan veszik rá a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok hogyan veszik rá a pasikat hogy vegyenek nekik ezt azt és hogy meg hívják őket a pasik?

Figyelt kérdés

Érdekelnek a trükkök és az hogy milyen modszerrel vagy szöveggel teszik ezt a fiúkkal a lányok.

( Hogy velem ilyen soha meg ne történhessen)

20/F

2017. júl. 16. 20:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Tehát ha nem költök egy forintot se egy nőre akkor is van esélyem egy párkapcsolatra egy átlagos külsejű csajnál?
2017. júl. 16. 21:38
 12/16 anonim ***** válasza:

"Tehát ha nem költök egy forintot se egy nőre akkor is van esélyem egy párkapcsolatra egy átlagos külsejű csajnál?"

Igen. A valóságban rengeteg kapcsolatban költ az ember a másik félre, de visszakapja. Ha én meghívom kajálni a barátnőm, akkor a következőnél ő fizet.

2017. júl. 16. 21:45
 13/16 anonim ***** válasza:
90%

Hát, akkor nem lesz barátnőd, mert sóher, fillérbxó emberrel senki nem akar együtt lenni.

Ahogyan én is elhívom a páromat színházba, moziba, kajálni, úgy szeretem, ha ő is megteszi ugyanezt.

Vegye meg: meglátom, és ha nagyon beleszeretek, akkor megveszem én, ő max. annyit mond, hogy felesben, vagy hagyjam - nyilván nem Gucci táskára kell itt gondolni, hanem egy párszáz forintos karkötőre/nyakláncra.

2017. júl. 17. 09:10
 14/16 anonim ***** válasza:
87%
Én vettem sok mindent már a barátnőmnek (őis nekem), mert szeretem. Kérni soha nem kért semmit, és a legkisebb apróságnak is örül. Ajándékozni jó.
2017. júl. 17. 11:30
 15/16 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, Neked tök felesleges magyarázni, mert gőzöd sincs az emberi kapcsolatokról. Ha Te tényleg így gondolkodsz, ahogy ezt itt előadod, egy érzelmi nulla vagy. Nem azért nem lesz barátnőd, mert nem költesz rá. Hanem azért, mert semmit sem akarsz beletenni a kapcsolatba.
2017. júl. 17. 11:44
 16/16 anonim ***** válasza:
87%
A nem koltok semmit egy csajra es a nem hagyom magamat lehuzni, ket kulon dolog. Aki elvbol keptelen egy 400 forintos kavera is meghivni, vagy egyszeruen ennyire csoro, azzal az elso esetben azert nem foglalkozom, mert makacs mint az allat, a masodik esetben meg nem lehetne vele kozos jovot tervezni.
2017. júl. 17. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!