Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezhet ilyen, hogy a netes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet ilyen, hogy a netes társkereső cég felbérel csajokat arra a célra, hogy álrandikon vegyenek részt, amibe persze a társkereső férfi nincsen beavatva?

Figyelt kérdés
Már komolyan kezdem azt hinni, hogy ez a rengeteg randikon visszakozó, lerázós csaj csak fel van bérelve, hogy bizonyitsa titokban, hogy valódi nők vannak a társkereső oldalon, és érdemes akár pénzért is beregisztrálnia a tudatlan férfinak, aki persze mit sem sejt ebből. A nőkből kinézem, hogy elvállalnak ilyen sunyi dolgot, szerintetek létezik ilyen?

2016. dec. 27. 13:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
13%

Bár nekem nincs nagy tapasztalatom a társkereső cégek/irodák terén, de el tudom képzelni. A mai világban minden elképzelhető, az is, hogy fizetett nők is vannak a dologban, nem csak párkereső emberek.

24F

2016. dec. 27. 13:58
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha velem ilyen lenne, ennyire szövevényes összeesküvés elmélet helyett inkább magamat vizsgálnám be.
2016. dec. 27. 13:59
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez a felvetés rögtön rögtön több ponton is megbukik.

Első az, hogy ha egy kevésbé ismert oldalról beszélünk, akkor nekik nem telik erre, nem érné meg ezért valakiknek pénzt fizetni.

Másik részről nagyobb oldalnak telhet ilyenre, akár több nőt is foglalkoztathatnának főállásban, de amikor van 50000 aktív férfi társkereső, akkor mit érne akár az a 10 alkalmazott nő? Elenyésző...

Értelmetlen, senkinek se érné meg. Egy jó reklámfelület a város bizonyos pontjain nagyobb bevételt generál, meg az online hirdetés, mintha erre nőket fizetnének.

2016. dec. 27. 14:02
 4/13 Diavolino44 ***** válasza:
48%
Melyik oldal ez?
2016. dec. 27. 14:03
 5/13 anonim ***** válasza:
68%

Hát, ha per-randi alapon kell fizetned az irodának, akkor simán el tudom képzelni, hogy megérje nekik. Azért ehhez az is kell, hogy a férfiak egy része ilyen mérhetetlen lúzer és kétségbeesett legyen.

Társkeresőoldalon meg simán csak egy robottal levelezel a pénzedért, vagy az egyik versenytársad kamú regével.

2016. dec. 27. 14:06
 6/13 anonim ***** válasza:
77%

Jáj, egy újabb bizonyíték, hogy minden bűn a nőktől ered! 😃 Persze, hogy fel vannak bérelve mit vártál?

Nem te vagy a béna, dehogy, a nők háttérszervezete fundálta ki ezt a sunyi dolgot, csak hogy koppanhass egy nagyot. Egyszerű nem?

2016. dec. 27. 14:18
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy nők álrandikon személyesen jelenjenek meg, számomra nem hihető, azért az ő "munkabérük" majdnem annyiba kerülne az oldalnak, mint maga a regisztrációs díj. De már több olyat olvastam, hallottam, hogy társkeresőkön a nem prémium tagokra ráírtak csinos, fiatal nők, akiknek csak akkor tudott válaszolni az illető, ha befizette a prémium tagságot. Persze a fizetés után a "nő" profilja eltűnt. Ez sokkal hihetőbb számomra, mert 0 forint befektetéssel ki lehet csalni az áldozatokból 2-3 ezer forintot.
2016. dec. 27. 14:43
 8/13 anonim ***** válasza:
84%

Már kétszer kaptam olyan sms-t, hogy "Kata ismerkedni akar" velem, küldjek válasz sms-t, gondolom emelt díjast.

A dolognak csak két szépséghibája van. Az egyik, hogy fogalmam sincs, melyik társkeresőtől kapom az sms-eket, tudtommal egyiken sem adtam meg ilyen ismerkedési opciót, a másik, hogy nő vagyok, és semmiféle Katával nem óhajtok közelebbi ismeretségbe kerülni :)

2016. dec. 27. 14:50
 9/13 anonim ***** válasza:
92%

Nem létezik. Hülyeség.

Ha mindenki visszakozik tőled, akkor lehet, veled van a gond. Ez nem jutott eszedbe?

2016. dec. 27. 15:00
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem túl jó az órabér, max ha meghívják a csajt mindenféle jó dologra, és az étterem fizet jutalékot (ezt megjátszva egyébként nem is lenne hülyeség, mert akkor még arra sincs szükség, hogy a férfi előfizessen)
2016. dec. 27. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!