Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasikat melyik korban látják a nők a legszexibbnek?
Figyelt kérdés
Minden egyéb tulajdonságtól függetlenül, csak a férfi külsejét tekintve.
Körülbelül hány éves pasi a legvonzóbb?
A 35-40 éves nők is azt a férfikort látják a legvonzóbbnak, mint a 20 éves nők?
2017. jún. 10. 00:47
1/15 anonim válasza:
Utánam szerintem soha nem fordultak meg a nők, viszont most, 44 évesen kapok annyi pozitív visszajelzést (még verbálisan is), és mosolyt idegen nőktől, hogy már néha zavarba jövök.
2/15 anonim válasza:
Szerintem függ a nő korától meg alapból a beállítottságától is. Én 26 eves vagyok nekem a 25-35 közötti pasik jönnek be, szóval kb a korosztályom. Míg egy hasonló korú barátnőm meg a 40 feletti pasikért van oda. De belegondolva pasitól is függ lásd George Clooney (lehet elirtam a nevét), de mondjuk ő tényleg szexibb idősebben mint 30-as korában.
3/15 anonim válasza:
A 20-25 éveimben csak 25-30 alatt tudtam hímneműre úgy tekinteni, hogy párom lehet.
Most éppen 30 felett úgy 35-37-ig. Nem szeretem a sokkal idősebbeket.
Nme vonzódom az idősebbekhez. Szóval nekem átlagban +5 év.
4/15 anonim válasza:
Ja, már nem érdekelnek a 25 éves pasik. Lefele 3, maximum 5 év, amit el tudok képzelni, de erősen egyén függő.
5/15 anonim válasza:
26 éves koromban ismerkedtem meg egy 23 éves pasival, akivel boldog 3 évet töltöttünk eggyütt, és 29 éves koromban szakítottam vele egyéb okok miatt. És akkor jött a felismerés, hogy esetleg 30 feletti pasi is lehet a párom? ELég nehezen emésztettem meg :) SOha nem volt 2 évnél idősebb partnerem, és nem is lesz. 60 évesen sem.
7/15 anonim válasza:
kb 12 éves korom óta a 28-38 év közötti pasikat tartom a legférfiasabbnak és legvonzóbbnak. Most vagyok 27, azóta is ez a véleményem. :D
8/15 anonim válasza:
Sztem 24-38 között vannak a pasik a csúcson, nekem legalábbis ilyenkor tetszenek a legjobban.
9/15 anonim válasza:
Egyértelműen a harmincas pasik a legvonzóbbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!