Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van sok esetben az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van sok esetben az, hogy a nő elhúzza a ffi előtt a mézesmadzagot, aztán nem lesz belőle kapcsolat?

Figyelt kérdés
Én is megjárta már az elmúlt években kb 5 alkalommal. Kísérgetni kellett a lányt templomba, meg segíteni tanulásban, aztán meg nem lett belőle semmi. se randi, se szex, se házasság.

2017. júl. 28. 12:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
20-as, akinek a barátkozás, levelezgetés kevés, annak bizony nincs köztes út.
2017. júl. 28. 17:09
 22/29 anonim ***** válasza:
90%

Elmondom, hogyan történik ez, kérdező. A lány lát benned fantáziát, és szeretne közelebbről megismerni. Összeszedi minden bátorságát (mert hidd el, ő is ugyanúgy retteg a pofára eséstől, mint te), és ha te már nem mersz közeledni, ő adja jelét, hogy tedd meg. Elhív erre-arra, mindenféle mondvacsinált indokkal, és közben várja, hogy végre megtaláld a tökeidet és férfiként viselkedj. Ez azonban nem történik meg, így aztán továbbáll.

Vagy közben rájön, hogy tulajdonképpen nem is ezt a lovat akarta, mert a külcsín korántsem áll arányban a belbeccsel.

Akárhogy történt is, nem a csajokat kell hibáztatni, pajti.

2017. júl. 29. 18:24
 23/29 anonim ***** válasza:
Megkérted a kezét valamelyiknek?
2017. júl. 30. 02:21
 24/29 anonim válasza:
A legdühítőbb amikor a lány annyira nem képes x találkozás után,hogy "köszi az estét nagyon jo volt" de amikor újabb találkozóra kerülne a sor akkor ő nagyon szívesen benne van meg minden. És komoly kapcsolatot kerestem nem alkalmit. Hagytam a fenébe az egészet. Majd jön a következő.
2017. júl. 30. 18:30
 25/29 A kérdező kommentje:
Miguel-nek: figyelj ja csak Miguel: Két szobás lakást tartok fenn egyedül, napi 10-12 órát dolgozom -mellette tanulok tovább és sportolok is, a hétvégén. Szolgálatokat is vállalok a gyüliben. A lány a megismerkedésünkidején hamar kapott ajándékokat tőlem a tanulmányaihoz. Verseket írtam neki. Hazakísértem este. Felajánlottam, hogy segítek náluk a szakmámmal és másban is-inygen!! Közöltem, hogy el akarom venni őt. Mi kell még több? luxus ingatlan a Bahamákon? Doktori cím???
2017. aug. 1. 10:55
 26/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm 07-28 16:33 -nak teljesen igazad van. Már két napja nem írok neki mail-t és p se ír, remélem az sms-eket se kapok tőle. Ha nem akar engem, akkor hagyjon békén, remélem talál egy milliomos orvost valahol a világon, de én továbbra is fenntartom, amit közöltem a z egyházi vezetőkkel is pár éve: nem hiszek a kasztrendszerben, Isten előtt minden ember egyenlő. Nekünk is így kellene szeretnünk egymást. Az pedig különösen szégyen, hogy a világosság gyermekei a hívő-keresztények is így megkülönböztetik egymást vagyoni és társadalmi helyzet alapján.
2017. aug. 1. 11:02
 27/29 anonim ***** válasza:
Uram isten! Olvasd már el, amit írtál és rögtön meg fogod tudni, hogy miért nem kellesz egy nőnek sem. Közölted vele, hogy el akarod venni? Hát könyörgöm, ez az ismerkedési szakaszban baromi szánalmas. Az az elvakult vallási maszlag amit a végén idehánytál, még rátesz egy lapáttal. Megértem a csajt, hogy sírva menekült előled
2017. aug. 1. 11:47
 28/29 anonim ***** válasza:
59%

#27-es okfejtése hibátlan. Vegyük még hozzá gyorsan, hogy nagyon forintosítva nézed a világot. Jó, ha van némi pénzed, de az korántsem jelenti a megváltást. A szerelem hozhat boldogságot a szegénységbe, de a gazdagság a szerelembe soha. Olyan szaga van az egésznek, mintha megvásárolni akarnád a csajt. Gondolom, anyudat se kilóra vette meg a fater. Igaz?

Tudom, hogy nehéz helyzetben vagy. Sokat dolgozol, tanulsz, edzel, és gondolom, az egyházközségben is tevékenykedsz. Így azonban nem jut időd a csaj lelkével törődni. Ne feledd, a testét minden fajankó meg tudja ölelni, de neked a lelkét is meg kell.

Mesélek valamit.

Az exemmel nagyon mélyen kezdtük. Két mélytányérunk volt két kanállal. Ezeket is a kórház konyhájáról kölcsönöztük. Olyan albérletben laktunk, hogy ha este 10 kor lekapcsoltam az olajkályhát, reggelre belefagyott víz a pohárba. De nem számított. Fiatalok voltunk, tele energiával, tettvággyal. Másod-és harmadállásokat vállaltam, szombaton kőműves mellett segédkeztem, éjjel buliban zenéltem. Vasárnap a sírköves barátomnál dolgoztam. Lassan meglett mindenünk. Aztán egy nap beütött a krach. A Zasszony benyögte, hogy elhagy. Qrvára nem értettem a dolgot. Ugyan mit tudhat az a másik fickó, aki sem külsőre, sem észbeli képességek terén, se anyagilag nem ér a nyomomba se. Magamban elhordtam mindenféle rihonyának a feleségemet. Csak később jöttem rá, hogy mit tudott adni a fickó. Időt. Figyelmet. Jelenlétet. Én ezzel szemben sohasem voltam otthon, amikor mégis, akkor meg nem voltam használható semmire. Az exem egyszerűen nem tudta nőnek érezni magát mellettem.

Érted, mire akarok kilyukadni? A nő is emberből van. Emberebb emberből, mint mi, férfiak. Sokkal több érzés szorult belé, és ezeket az érzéseket táplálnunk kell a magunk szegényes módján. Széppé kell tennünk az életét, ha azt akarjuk, hogy széppé tegye a miénket.

2017. aug. 2. 15:37
 29/29 anonim ***** válasza:

Nem titok, hogy a második feleségemmel sok-sok éve imádjuk egymást töretlenül. Ehhez azonban sokat kellett tanulnom. S azt meg csak a saját hibáiból, a kudarcokból tud az ember.

58F

2017. aug. 2. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!