Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Több srác előtt húzogatja a...

Több srác előtt húzogatja a mézesmadzagot és odavannak érte. Egy fiúhaverja sincs, huszonévesekkel is kikezd, flörtöl velük. Elkezdjek egy kapcsolatot egy ilyen lánnyal? Vagy csak éretlen?

Figyelt kérdés
Gimisek vagyunk. Sejtésem az,hogy szeretetéhes és az is lehet,hogy "megnyugodna" mellettem.

2015. jan. 14. 19:57
 1/10 anonim válasza:
Az ilyen csak faszéhes xDDD
2015. jan. 14. 19:59
 2/10 anonim ***** válasza:
Hogy te milyen naiv egy csicska vagy kérdező.
2015. jan. 14. 20:01
 3/10 A kérdező kommentje:
És miért vagyok az szerinted?
2015. jan. 14. 20:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Figyelj tesó, egy ilyen engem úgy megs@*patott, hogy azota sem felejtettem el, pedig ennek mar tobb mint fel éve (elotte úgy kb egy évig eljátszotta, hogy szeret). Helyes lány, folyamatosan tizennyolc évesek be esik bele (ugyanugy 15 mint en, es allitolag 3 barátja volt, mind 18 fölött (rolam azt mondja soha nem is voltam az, igaz, testileg valóban nem, de megvan mai napig a bizonyítékom, hogy kimondta azt a 8 betűs szót)). Most is velem mar egyaltalan nem kedves és ismét egy egyetemistáért van oda, mar ha tenyleg, mert ő is tisztára ez, sok sraccal elhiteti, hogy ő a szerencsés, aztan mégsem. Lehet neked tobb szerencséd lesz, de nekem nincs jo tapasztalatom az ilyen lányokkal.
2015. jan. 14. 20:07
 5/10 anonim ***** válasza:

Édes jó istenem :D nem igaz hogy ennyire szűklátókörű vagy kérdező,de akkor segítek neked.

Ha mindenképpen rosszat akarsz magadnak menjél csak bele a kapcsolatba nyugodtan,ha jót akarsz akkor hagyd a francba.

2015. jan. 14. 20:07
 6/10 A kérdező kommentje:
Meg fog csalni?
2015. jan. 14. 20:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Mint a huzat...
2015. jan. 14. 20:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Van egy ilyen barátnőm. Imádom őt, de ha pasi lennék, ráse néznék, pedig nagyon csinos.
2015. jan. 14. 20:37
 9/10 anonim válasza:
Felejtsd el, egy ilyennel csak rá fogsz baszni, csalódni fogsz.
2015. jan. 14. 20:52
 10/10 A kérdező kommentje:

Most már jobban megismerkedtem a leányzóval jobban és ez a stílus természetéből adódik,minden szavát ki lehet forgatni

idáig nagyon jól megvagyunk,sokat találkoztunk már kettesben :) ha megyünk valahová,akkor csak velem van :D mondtam neki,hogy zavar ha a haverjaim hülye beszólásaira reagál és hogy mosolyog miközben beszél velük,és mondta hogy ezen mindenképpen változtat :D

2015. febr. 24. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!