Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van sok esetben az, hogy a nő elhúzza a ffi előtt a mézesmadzagot, aztán nem lesz belőle kapcsolat?
Én is elhúzom a nők előtt. Kirándulás, Wellness. Amennyiben az első randi után nincs aktion, az azt jelenti nem kíván téged a hölgy.
Volt, hogy elmentem a 3. alkalomig is, de rájöttem semmi értelme. Ha van szikra van lövés. Nem érdemes erőltetni.
A nőnek persz ebből nem lesz kapcsolat. Reménykedik benne. Pedig mondani szoktam, hogy nem bútorozom össze senkivel.
Kis ajándékok, vacsorák, kirándulások szállodával és azt hiszik megfogták a tutit. Egyszer belecsöppennek egy ilyen kicsit
felhőtlenebb életbe. Nem a szomszéd padra viszik, hanem az Alpokba kirándulni. Ezután azt hiszik ilyen pasi alapból jár nekik, esetleg kicsit jobb is összejöhet.
Neked az miért fáj, hogy orvos lesz, meg hogy katolikus??
Mi az, hogy nem lett a dologból házasság?? :D
Bocsi, de nekem már pár mondat után elég furának és creepynek tűnsz, nem lehet, hogy élőben is ilyen vagy? Mert ha igen, akkor nem csoda, ha menekülnek előled a nők...
Amúgy én mondjuk megszoktam a fiú haverok társaságát már ovis korom óta, alapbeállításként haverkodásnak veszem, ha egy pasi jó fej velem. A párommal kapcsolatban se fordult meg a fejemben, hogy nőnek lát, egész addig amíg meg nem csókolt. :D
Lehet, hogy naiv vagyok, de nem értem, hogy ha egy pasi kedves velem, akkor honnan kéne tudnom egyből, hogy mit akar....
Napisirám.
Férfiak bezzeg sosem tesznek nőkkel ilyet.
Mert te hajlandó vagy nézegetni a mézesmadzagot, avagy kívülről nyalogatni a befőttesüveget. Belezúgtál, és azt gondolod, hogy mindent megtennél érte. Én is ilyen vagyok. Úgy állok a dologhoz, hogy a szerelem feltétel nélküli, és lehet, hogy neki csak idő kell, "nehéz eset vagyok, nem ismerkedem könnyen", szóval türelemmel várok, mellette vagyok a problémákban stb. Aztán egy szép nap arra eszmélek, hogy a probléma, amit elmesél, az, hogy félredugott a hapsi, akit helyettem választott...
Már rájöttem, hogy nem helyes hozzáállás csak úgy szeretni, kitartóan udvarolni, várakozni, és rendelkezésre állni, ha szüksége van valamire annak, akibe szerelmes az ember. Úgy kell csinálni, mintha le sem szärnád, akkor is, ha szereted őt és egész nap rá gondolsz.
Mivel megjátszani nem akarom magam, egyedül fogok elpatkolni, de remélem, hogy a tanácsommal segíthettem olyanoknak, akik jobban hajlanak az elveik módosítására.
Miért gondolod, hogy párkapcsolattal tartozik neked valaki azért, mert elkísérted a templomba vagy segítettél neki a tanulásban? Az ilyet úgy hívják, hogy baráti segítség. Barátok szoktak egymásnak ilyen szívességet tenni. Barátságból. Nem szerelemből. Nem a szex miatt. BARÁTSÁG.
Ez a szó számodra ismeretlen fogalom?
Nyilván csak a pincsikutya mentalitás, meg a teljesen hideg ignorálás létezik. Köztes út nincs!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!