Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet így kapcsolat?
Szerintem működhet. :) Még izgalmas is. Egyébként is, sok dolgot az ember nem a nyelvvel kommunikál le, nyilván az ismerkedésnél meg a lelkizésnél ez kicsit akadály, de annál jobban figyeltek egymásnak az egyéb jelzéseire.
Párom unokahúgának Dél-Afrikából származik a párja. Mikor megismerkedtek, a srác csak angolul tudott perfektül, a lány meg angolból is csak középszinten, ide felvételizett egyetemre, úgy ismerkedtek meg. Azóta eltelt hét év, a srác már egész jól tud magyarul és működik köztük a dolog. Ő mondta, hogy sok dolgot már úgy értenek, hogy egymásra néznek, hiszen eleinte ahhoz szoktak inkább az anyanyelv helyett. És nagyon sok nyelvbotláson meg akcentusos hibán szoktak szórakozni még a mai napig is. :D Kicsit olyan, mint mikor az ember kisebb korában vét hibákat, mikor még nem tudja jól a nyelvet, de nagyon akarja mondani és próbálkozik. Szerintem simán működhet.
:) én anno nyáron egy német pasival jöttem össze úgy, hogy egy mukkot sem tudok németül. Angolul kommunikáltunk, ami neki nem nagyon ment. A vége felé már belejöttünk és megértettük egymást, meg sokat tanultunk mindketten. Nálunk a távolság volt akadály...
Szerintem működhet a dolog nálatok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!