Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nőket kérdeznék arról mit gondolnak az itthoni pua világról és a puákról, az olyan pasikról akik a nők éjszakáit jobbá akarják tenni?
Én egy éve megismertem ilyen körből egy pasit és valami fantasztikus élmény volt vele lenni. Ő beszélt egy közösségről, ahová elmentem, na ott viszont volt gyökér arc bőven. Olyan mint ő, még volt kb 2-3 srác. A többi csak különböző technikákról olvasgatott de nem jártak ki ismerkedni nőkkel.
Nekem egy olyan véleményem lett erről az egészről hogy a pua dolgok a megfelelő kezekben hasznosak és értékesek. Tudom hogy negatív visszhangja van de ez a sok magyar gyökér oktató miatt van, mint a Mex, a Jimmike vagy az NCSA-sok.
Van egy csomó pasi aki pénzes és jól halad a karrierje de nem ért a nőkhöz. Vannak jó külsejű srácok akikhez vonzódnak a nők, de ők meg mondjuk nem tudnak kommunikálni, szocolni a csajokkal. Akkor ilyenkor felmerül a jogos kérdés ha ott a pénz, és a külső akkor mi a hiányzó rész. Nyilván személyiségi dolgok, ezt pedig sajnos ma csak a pua tanítja. A legtöbb srácnak én is látom saját szemmel, hogy nincs előttük egy megfelelő, határozott férfikép vagy férfi ideál. Szóval a pua lehetne egy tök jó kezdeményezés de eléggé siralmas irányba megy most.
Amit én látok az a következő. Vannak azok a pasik, akiknek alapból nemrossz az életük. Van társaságuk, sportolnak valamit, van egy öltözökdési stílusuk és halad előre a karrierjük, az életük. Na ha ilyen valaki kezdi el tanulni a puát, annál tud működni. A probléma az hogy ők vannak kevesen. A legtöbb pali aki elkezdi a puát, nincs társasága, nem sportol semmit, nem öltözködik sehogy, nem volt nővel, nulla élettapasztalat és mondjuk még munkája sincs, de ha van ott se nyit senki felé. Szóval ha ő kezdi el, akkor abból nagyon gáz, szar dolgok sülhetnek ki.
A másik dolog hogy ki mire gondol pua alatt. Én egy Zoli nevű pasit ismertem meg és ő folyamatosan továbbképzi magát mindenben, tanfolyamokra jár, sportol, jó teste van, különböző baráti körei vannak és fejleszti az öltözködését + jó az ágyban nem kicsit. Szóval ő ezt mesélte hogy neki a pua ez, hogy olyan vonzó személyiséget és életet épít ki ami vonzó a nők számára és amiben a nők szívesen részt vesznek. Meg ő mondta nekem azt, hogy a nőt mindig jobb érzelmi állapotban kell hagyni, mint mielőtt odamentél hozzá. Ez neki ilyen alapszabály volt.
A pua másik értelmezése, na igen a gyökereknél. Akik leragadnak a különféle szövegeknél, nyitómondatoknál. Ez már nagyon 2005-ös gyerekek. Ma már észre kéne venni, hogy nem a verbalitás a legfontosabb. Az öltözködés, az igényesség, a stílus, a testbeszéd, a kisugrzás. Ha ezek rendben vannak, simán elviheti a hátán az egészet. Az agyatokat kell először rendbe rakni meg hogy hogyan gondolkodtok a nőkről. Szerintem.
Ti mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!