Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiúk mit gondolnak azokról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk mit gondolnak azokról a lányokról, akiknek főleg csak fiú barátaik vannak, barátnőik nem?

Figyelt kérdés
2016. okt. 9. 15:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Párkapcsolatban kicsit zavarna. Mármint az nem, ha mondjuk lenne 2-3 barátnője, meg a társasághoz tartozna pár srác, viszont az, hogy mondjuk elmegy bulizni 8 sráccal, az zavarna.
2016. okt. 9. 15:48
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Azt hogy önbizalomhiányos és azért barátkozik fiúkkal... Valljuk be a fiúk mindig kedvesebbek egy lánnyal még ha barátságról van szó akkor is, mert tudatosan vagy tudat alatt de reménykednek egy dugásban. Amíg ezt nem közlik akkor a lánynak jól esik hogy ilyen emberektől sok kedves megjegyzést kap és addig jól el is van velük. Mert hogy normális lány csak fiúkkal barátkozna, az szerintem nem létezik.
2016. okt. 9. 16:42
 3/4 anonim ***** válasza:
51%
Normalis lany vagyok, nem jarok nyolc fiuval bulizni de inkabb srachaverjaim vannak. Szimplan azert, mert jobb fejek, lazabbak, viccesebbek mint a lanyok es jobban passzol altalaban az erdeklodesunk is. Persze a laza, jo fej lanyokkal sincs bajom csak keves ilyet ismerek. Egy ilyen baratnom volt de o kulfoldre koltozott. Nem udvarolnak a fiuhaverjaim, a nyomulos sracokat leepitem mert van parom es nem kell mas udvarlasa, raadasul a sracok akikkel joban vagyok a baratom haverjai, szoval tudjak, hogy kell viselkedni.
2016. okt. 9. 16:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Én pasikkal nem tudok fenntartani barátságot.Max haverságot.Azért,mert mindig többet akarnak,ha én is,akkor meg randizunk is.De tartós barátságot csak lányokkal tudok fenntartani.Azok a lányok,akiknek sok a fiúhaverjuk,vagy fiútesókkal nőttek fel,vagy ők maguk fiúsak.Legalábbis mást nem nagyon tudok elképzelni magyarázatnak.

20L

2016. okt. 9. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!