Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk mit gondolnak azokról a lányokról, akiknek főleg csak fiú barátaik vannak, barátnőik nem?
Figyelt kérdés
2016. okt. 9. 15:45
1/4 anonim válasza:
Párkapcsolatban kicsit zavarna. Mármint az nem, ha mondjuk lenne 2-3 barátnője, meg a társasághoz tartozna pár srác, viszont az, hogy mondjuk elmegy bulizni 8 sráccal, az zavarna.
2/4 anonim válasza:
Azt hogy önbizalomhiányos és azért barátkozik fiúkkal... Valljuk be a fiúk mindig kedvesebbek egy lánnyal még ha barátságról van szó akkor is, mert tudatosan vagy tudat alatt de reménykednek egy dugásban. Amíg ezt nem közlik akkor a lánynak jól esik hogy ilyen emberektől sok kedves megjegyzést kap és addig jól el is van velük. Mert hogy normális lány csak fiúkkal barátkozna, az szerintem nem létezik.
3/4 anonim válasza:
Normalis lany vagyok, nem jarok nyolc fiuval bulizni de inkabb srachaverjaim vannak. Szimplan azert, mert jobb fejek, lazabbak, viccesebbek mint a lanyok es jobban passzol altalaban az erdeklodesunk is. Persze a laza, jo fej lanyokkal sincs bajom csak keves ilyet ismerek. Egy ilyen baratnom volt de o kulfoldre koltozott. Nem udvarolnak a fiuhaverjaim, a nyomulos sracokat leepitem mert van parom es nem kell mas udvarlasa, raadasul a sracok akikkel joban vagyok a baratom haverjai, szoval tudjak, hogy kell viselkedni.
4/4 anonim válasza:
Én pasikkal nem tudok fenntartani barátságot.Max haverságot.Azért,mert mindig többet akarnak,ha én is,akkor meg randizunk is.De tartós barátságot csak lányokkal tudok fenntartani.Azok a lányok,akiknek sok a fiúhaverjuk,vagy fiútesókkal nőttek fel,vagy ők maguk fiúsak.Legalábbis mást nem nagyon tudok elképzelni magyarázatnak.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!