Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiúk mit gondolnak az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk mit gondolnak az ilyen lányokról? Nem tudom, hogy el mondjam-e neki

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy nemsokára 17 éves leszek és még nem volt barátom.Az okok azok voltak,hogy inkább a tanulással foglalkoztam/foglalkozok mert fontos számomra a jövőm így

nem foglalkoztam nagyon fiúkkal

mert nem volt időm valamint nem akartam mindenkivel összejönni aki bepróbálkozott mert nem éreztem őket nekem valónak.Úgy gondoltam,hogy majd jön ha jönnie kell.És most meg is ismerkedtem egy fiúval akit nagyon kedvelek és ő is engem. Az a kérdésem,hogy elmondjam neki,hogy nem vagyok tapasztalt vagy inkább csak hárítsam a témát? A fiúk ezt úgy veszik ,hogy végre egy normális,aranyos lány aki nem jön össze akárkivel csak hogy legyen pasija vagy pedig azt gondolják, hogy ja inkább hagyom biztos defektes (:D) ha nem kellett

idáig senkinek!?Mi a véleményetek?Előre is köszönöm

a válaszokar.

2013. márc. 8. 19:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is ismerek csinos,normális csajokat,akiknek ennyi évesen még nem volt barátjuk.

Szerintem ezt senki sem kifogásolja.

2013. márc. 8. 19:49
 2/7 anonim ***** válasza:
16 évesen ez tök természetes.. gondolkozz már.
2013. márc. 8. 19:50
 3/7 A kérdező kommentje:
hát ahogy látom a mai világban már nem annyira
2013. márc. 8. 19:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem vagy defektes, a magánéletedhez senkinek semmi köze, és nem az a valaki, akin már 13-14 évesen végigment egy fél hadsereg. Nem kell szégyenkezned, de szerintem ne zúdítsd rá rögtön a srácra a dolgaidat. Majd eljön ennek is az ideje. Ha normális a fiú (márpedig valószínűleg az), akkor meg fogja érteni a helyzetedet, és biztosan örülni fog annak, hogy nem adtad oda magad mindenkinek. Másrészt meg nem mindenki érik egyformán, van, aki még 18-20 évesen sem érzi elég érettnek magát egy kapcsolatra. Szóval ne görcsölj ilyeneken, szerintem nem lesz semmi gond.
2013. márc. 8. 20:00
 5/7 ktk312 ***** válasza:

Ilyet is ritkán látni! Egy embert, aki tud írni! Komolyan mondom megkönnyebbülés volt a szememnek ezt olvasni annyi gané után...

Aki szépen és helyesen ír az nem lehet hülye. Az hogy tapasztalatlan vagy szerintem nem nagyon fogja érdekelni, nagy valószínűséggel ő is az és közösen térhettek a felnőtté válás útjára ;) Együtt tapasztalhatjátok ki az örömöket, együtt izgulhatjátok át, amit a kíváncsiság magában hordoz.

17/f

2013. márc. 11. 17:01
 6/7 Tas Huba válasza:
Ha komoly a srác, és nem csak dugni akar, akkor értékesnek fogja találni a helyzetedet és megbecsül, igazi kincs az ilyesmi manapság. Finoman amikor témába hozzátok, előadhatod hogy mi van, és akkor kiderül. Ha lepattintana (amit az olvasottak alapján nem hiszek) akkor jobb is ha megy. De ne aggódj, minden oké lesz. :)
2013. márc. 11. 17:23
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.:)Utolsó elöttinek: Igazából szerintem az a jó ha valaki intelligens nem pedig segg hülye.Én ehhez tartom magam és igazábol elég szégyen szerintem,hogy ma már az a divat ha valaki nem tud semmit és 14 évesen már nem szűz.A kérdést pedig azért tettem fel

mert úgy látom,hogy már a fiúk is ehhez vannak szokva a lányoknál és néha az a ciki ha még szűz vagy és nem ostoba.

2013. márc. 12. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!