Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pici, alacsony lányokról mit gondolnak a fiúk? Az eléggé magas fiúknak mi a véleményük róla?
Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 13:03
1/18 anonim válasza:
én imádom az alacsony lányokat. a kis csepp testüket ágyba nagyon jo
2/18 anonim válasza:
Nekem speciel nem jönnek be az alacsonyabb lányok. 185cm vagyok meg meglehetõsen nagydarab olyan 95 kg szóval egy 150 cm es45 kgos csaj elég hülyén néz ki mellettem.
4/18 anonim válasza:
Annyira nem vagyok hanyattesve tőlük ami azt illeti. 165 azért minimum legyen meg, az alatt gyereklány örökre nálam. Nem kell. aZ a jó ha úgy 170 centis, az az én 180 centimhez tökéletesen megfelel. Nem jók a nagy szintkülönbségek, és azt mondom. A túl kicsik túl gyerekek kinézetre. Nem izgatnak fel.
5/18 anonim válasza:
Nekem tetszenek,olyan kis törékenyek:)
Bár egy 150 centis 45 kilós lány kicsit túl gyerekesen néz ki..
17/F
187 cm
7/18 anonim válasza:
185 centi magas vagyok és a hasonló magas csajokat preferálom. :)
8/18 anonim válasza:
na öröm hallani hogy azért mi, 170 centi körüliek is bejövünk pár embernek és nem homályosítanak el mindig a kis cuki, ari törpillák
10/18 anonim válasza:
Nálam 175től kezdődik a nő :D [196/F]
Neeem... de a lényeg, hogy önmagamnak mindig is magas barátnőt szerettem volna. A picik nem tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!