Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondolnak a fiúk az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnak a fiúk az olyan lányokról, akik nem hangsúlyozzák a nőiességüket?

Figyelt kérdés
Mármint nem csak arra értem,hogy nem jár 20 centsi magassarkúba,meg ilyenek (hát nyilván az se),de hogy úgy egyáltalán...
2009. dec. 6. 10:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Hát ismere,de csak látásból,olyan csajokat,akik olyan fiúsak.Fiús ruhákat hord,úgy jár,mint egy fiú.Hát az tuti,h nem fogom leszólítani,nekem nem jön be.
2009. dec. 6. 10:56
 2/20 A kérdező kommentje:
Hát nem úgy értem,h fiús / férfias lenne az illető,csak épp egyáltalán nem nőies:D Szóval senem férfias,senem nőies.
2009. dec. 6. 11:01
 3/20 anonim ***** válasza:

Semleges?

Valami nőies bájosságod csak van?!

Vagy valami viselkedési jegyed?!

Amúgy engem nem zavar, ha egy lány nem hangsúlyozza a nőiességét, mert attól még nő marad...De nem szeretem, ha egy lány fiúsan/férfiasan viselkedik, mert arra itt vagyok Én, a lányok meg viselkedjenek nőcisen...

2009. dec. 6. 11:10
 4/20 anonim ***** válasza:
24%
Aki nem nőies az férfias. És az undorító, szerintem. Elpazarolja azt az ajándékot, hogy nőnek született. Nem kell 20 centis sarok, sőt, egyáltalán nem kell sarok. Van női cipő sarok nélkül is. De a farmeros, edzőcipős, cippzáros pulcsis lányoktól mentsen meg az ég.
2009. dec. 6. 11:18
 5/20 anonim ***** válasza:
90%
Lehet szolidan is nőies valaki, farmerben, pulcsiban (Hú, de még mennyire).
2009. dec. 6. 11:58
 6/20 A kérdező kommentje:
Szerintem is lehet valaki nőies cipzáros pulcsiban meg farmerban,nem értek egyet azzal a hozzászólóval... És persze lehet "nemnőies" is valaki farmerban meg pulcsiban - ez vagyok én.
2009. dec. 6. 12:00
 7/20 anonim ***** válasza:
67%

Mi az hogy nem értesz vele egyet? Azt kérdezted, mit gondolunk erről, ő elmondta mit gondol erről, te meg nem értesz vele egyet? Ember, ha felteszel egy ilyen kérdést, akkor ne sértődj meg ha nem téged ajnároz mindenki!

Egyébként bőven megteszi a 10 centis magassarkú is.

2009. dec. 6. 12:06
 8/20 A kérdező kommentje:

Azzal a mondatával nem a kérdésemre válaszolt.

Ajnározást nem vártam senkitől,hidd el:)

2009. dec. 6. 12:20
 9/20 anonim ***** válasza:
90%

huhha..Én duci vagyok,nem is kicsit,szóval maradt a farmer(azért nem azok a nagy egyszerűek :) ) meg a sport cipő,pulcsis dolog,de nem hiszem hogy ettől nagyon pasis lennék :) Valakinek bejön valakinek nem,változó. Úgy ahogy a súly is.

Szóva casjszi,keress olyat akinek bejön,hogy fiúsabb vagy és ne stresszelj azokon akiknek a magassarkú,szoknyás csajok jönek be :)

2009. dec. 6. 12:32
 10/20 anonim ***** válasza:
Farmert és edzőcipőt hordok, három havonta egyszer veszek fel magassarkút, és köszönöm tökéletesen nőnek érzem magam. És ahogy látom mások is nőnek tartanak. A kisugárzás a lényeg, farmerban is lehet hogy kisugárzásod, hogy belépsz valahova és mindenki elájul tőled. Ha úgy érzed nem vagy elég nőies a kisugárzásodon javíts!
2009. dec. 6. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!