Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondolnak a fiúk az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnak a fiúk az olyan lányokról, akik nem hangsúlyozzák a nőiességüket?

Figyelt kérdés
Mármint nem csak arra értem,hogy nem jár 20 centsi magassarkúba,meg ilyenek (hát nyilván az se),de hogy úgy egyáltalán...
2009. dec. 6. 10:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
66%

Nagyon nőiesek vagytok, tényleg. Elárulom, nem.

És a kérdésre volt válasz, ugyanis az volt a kérdés, hogy

"Mit gondolnak a fiúk az olyan lányokról, akik nem hangsúlyozzák a nőiességüket?"

Fiú vagyok, és azt gondolom.

2009. dec. 6. 12:41
 12/20 anonim ***** válasza:
12.41, te még nem érted hogy ki az igazi nő, ez látszik. Ugyanis az neked nőies mikor valaki 10 centis sarkú cipőben, egy kiló sminkkel, minden második szava az hogy b@zdmeg.. Tényleg nagyon nőies. Ezért mondom hogy nem az öltözködéstől függ. Maximum 15 éves korban
2009. dec. 6. 12:49
 13/20 anonim ***** válasza:
48%

Nyílván, ezt mondtam, hogy nekem erre van szükségem. Mekkora jó érveid vannak, tényleg. Hallod, ha olvasni megtanultál meg szöveget értelmezni akkor gyere vissza egy ilyen, főleg szövegen alapuló internetes oldalra.

Nőies a női ruhákat hordó, nő módjára viselkedő ember (lehetőleg nő). Női ruha a 10 cm-s sarokkal rendelkező cipő, de egy balerina is. Az edzőcipő nem az. Ugyanígy, női ruha egy szép szoknya vagy nadrág, de nem az a farmer vagy a gyakorló.

2009. dec. 6. 12:53
 14/20 anonim ***** válasza:
Feltehetnénk azt a kérdést is, hogy ki férfias és ki nem:) Mert te biztosan nem vagy az, aki így beszél egy nővel..
2009. dec. 6. 12:56
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem egy nővel, egy névtelen internetes hülyével beszélek így. Aki nem tud olvasni, és csak személyeskedésre futja neki.
2009. dec. 6. 12:57
 16/20 anonim ***** válasza:
Pedig elárulom, hogy egy nővel beszélsz így.. Egyébként én ebből nem csinálok problémát, én felvállalom a nevem itt ha kell, meg lehet nézni egyetlen egy ismerős kereső portálon. És meg lehet nézni azt is, hogy lehet-e nőies valaki aki nem 10centis magassarkút hord. pff
2009. dec. 6. 13:00
 17/20 anonim ***** válasza:
46%

jaj, még mindig a primitívebb egyedek abban a hitben élnek, h a nőiességet úgykell hangsúlyozni, h kisszoknya, 10 centis sarok, és mellkidobás. én ehhez már nem szólok hozzá, szembe röhögöm az ilyenek ha utcán látom. bénázik a magassarkúba, láccik h nincs melle, csak nagy a szivacs a melltartóban és az nyomja ki, és próbál éppen ultranőiesnek kinézni, de ezzel csak azt éri el, h másik röhögnek rajta.

az igazi nőiesség még mindig belülről jön. ésha nincs meg benned ez a plusz, akkor lehet rajtad akérmi, inkább csak vicces leszel.

2009. dec. 6. 14:06
 18/20 anonim ***** válasza:
14.06, köszönöm! Végre valaki, aki látja a lényeget!
2009. dec. 6. 14:12
 19/20 anonim ***** válasza:

lapos deszkáscipő, laza bő pulóverek,farmer,és érdeklem a fiúkat ígyis...˝nemnőiesen˝

Persze gondolom kicsit érettebb, huszonéves nőkre van vonatkoztatva a kérdésed,de ami azt illeti,stílust nőiesebbre váltva is megtalálnám a tökéletes lapossarkút, ami totál nőies. ;)

és szerintem nem teljesen attol függ hogy mennyire érdekled a fiúkat hogy épp magassarkú,vagy dekoltázskiemelő felső van rajtad.

2009. dec. 6. 17:18
 20/20 anonim ***** válasza:

hát ha arra gondolsz inkább nadrág mint szoknya:D

de azért boxer ne legyen rajta:)xD

2009. dec. 6. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!