Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnak a fiúk az olyan lányokról, akik nem hangsúlyozzák a nőiességüket?
Nagyon nőiesek vagytok, tényleg. Elárulom, nem.
És a kérdésre volt válasz, ugyanis az volt a kérdés, hogy
"Mit gondolnak a fiúk az olyan lányokról, akik nem hangsúlyozzák a nőiességüket?"
Fiú vagyok, és azt gondolom.
Nyílván, ezt mondtam, hogy nekem erre van szükségem. Mekkora jó érveid vannak, tényleg. Hallod, ha olvasni megtanultál meg szöveget értelmezni akkor gyere vissza egy ilyen, főleg szövegen alapuló internetes oldalra.
Nőies a női ruhákat hordó, nő módjára viselkedő ember (lehetőleg nő). Női ruha a 10 cm-s sarokkal rendelkező cipő, de egy balerina is. Az edzőcipő nem az. Ugyanígy, női ruha egy szép szoknya vagy nadrág, de nem az a farmer vagy a gyakorló.
jaj, még mindig a primitívebb egyedek abban a hitben élnek, h a nőiességet úgykell hangsúlyozni, h kisszoknya, 10 centis sarok, és mellkidobás. én ehhez már nem szólok hozzá, szembe röhögöm az ilyenek ha utcán látom. bénázik a magassarkúba, láccik h nincs melle, csak nagy a szivacs a melltartóban és az nyomja ki, és próbál éppen ultranőiesnek kinézni, de ezzel csak azt éri el, h másik röhögnek rajta.
az igazi nőiesség még mindig belülről jön. ésha nincs meg benned ez a plusz, akkor lehet rajtad akérmi, inkább csak vicces leszel.
lapos deszkáscipő, laza bő pulóverek,farmer,és érdeklem a fiúkat ígyis...˝nemnőiesen˝
Persze gondolom kicsit érettebb, huszonéves nőkre van vonatkoztatva a kérdésed,de ami azt illeti,stílust nőiesebbre váltva is megtalálnám a tökéletes lapossarkút, ami totál nőies. ;)
és szerintem nem teljesen attol függ hogy mennyire érdekled a fiúkat hogy épp magassarkú,vagy dekoltázskiemelő felső van rajtad.
hát ha arra gondolsz inkább nadrág mint szoknya:D
de azért boxer ne legyen rajta:)xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!