Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyesek fiú-lány "barátságban" függőségben tartják a másik felet érzelmileg, flörtöléssel és hangsúlyozzák, hogy mi csak barátok vagyunk?
Ti mit csináltok, ha ilyen típusú emberrel találkoztok? (én rögtön otthagyom, ha ilyenre hajlamos!)
Egyébként meg, ha nem lenne önbizalomhiányos, akkor nem lenne szüksége erre a függőségre, nem? Tisztán, egyenesen viszonyulna a másik félhez, és nem tartaná kétségek között.
Mellesleg én azon is elgondolkozom, hogy milyen az az ember, aki behódol ennek a viselkedésnek és miért csinálja, miért reménykedik egy bizonytalan ember számára pozitív döntésében??
Szerintem nem lehet általánosítani itt sem. Valószínűnek tartom, hogy sokszor az a fél, aki hülyíti a másikat, nem tudatosan teszi. Csak egyszerűen jól érzi magát egy olyan kapcsolatban, ahol tapasztal valamit az ellenkező nemből, izgatja a fantáziáját a flörtölés, de nem akar elköteleződni, pl. azért, mert nem tetszik neki eléggé a "barát". De olyan eset is biztos van, amikor ez a fél teljesen tudatában van annak, hogy kihasználja a másikat.
Az utóbbi, rosszabb esettől eltekintve nem könnyű ebből "jól" kilépni egyik félnek sem, pont azért, mert nagyon tisztázatlan a viszony kettejük közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!