Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hangsúlyozzák ki mindenhol, hogy a bak férfi a leghűségesebb jegy az összes közül? Mi az oka? Bak férfik, és azok barátnői írjatok!
Ne higgy az ilyen ostobaságoknak.
Egypetéjű ikrek vagyunk az öcsémmel (két perc különbség), és mindketten bakok.
Ő soha nem lenne képes arra, hogy megcsalja a barátnőjét, én viszont fűvel-fával megteszem azt. Képtelen vagyok a tartós kapcsolatra, pedig bak vagyok. :)
A bak pasik: mert így több nőt össze lehet szedni. :D
A bak nők: Mert nők.
A nők: Mert komolyan vesznek ilyen marhaságot. Mintha az autó színéből szeretnénk következtetéseket levonni a sofőr gyermeknevelési szokásairól.
Az lehet, hogy hűségesek nemtom, de hogy olyan min az időjárás az tuti.
Egyik nap kedvesek a másik nap meg mint a jégcsap :S
Bak férfi barátnője vagyok!
A barátom hűséges típus, ha úgy tetszik, konzervatív is (előreenged ajtónál stb.).
Egyébként én sem vonnék le messzemenő következtetéseket csupán a horoszkóp alapján!
Nem tudom, lehet benne valami, apám bak és eléggé illenek rá a jegyre jellemző tulajdonságok! Én kos vagyok, teljesen más személyiség mint apám.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!