Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Oroszlán férfi vagyok! Ez...

Oroszlán férfi vagyok! Ez tényleg problémás jegy?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 18:43
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
59%

Parancsolj, minden, amit az oroszlánokról tudni kell :)

Ilyenek az oroszlánok

Legjellemzőbb tulajdonságai: jó szívű, szeretetre méltó, aki mindig ügyel arra, hogy valamiben a többiek fölé kerekedjen. Általában békés és nagylelkű, de hajlamos a dühkitörésekre, amikor nem nézi, hová csap, és azokat is megbántja, akikre nem is haragszik. Királyi megjelenése tekintélyt követel, ugyanis nemcsak a külsőségekben, hanem gesztusaiban, megnyilvánulásaiban is demonstrálni akarja, hogy több, mint a környezete. Lelkesedése magával ragadja a környezetét is, sokan szívesen utánozzák. Szereti a játékot, a szórakozást, szüksége van a társaságra, a "közönségre". (Talán ezért is található oly sok Oroszlán-szülött a színészek között.) Alattomos, kicsinyes dolgokra képtelen. Ha támad, csak szemtől szemben teszi, és ezt várja el a világtól is. Versengő szelleme nemcsak a sportban nyilvánul meg, hanem az élet minden területén, így persze a szerencsejátékokban is. A legtöbb szenvedélyes kártyás, lóverseny-látogató vagy totózó Oroszlán jegyű. Alapvetően hiú, így nagyon szereti, ha dicsérik és csodálják. Ezt a csodálatot igyekszik nap mint nap kivívni magának. Gyakran fordul meg a szoláriumban, hogy a bőre napbarnított és ragyogóan szép legyen. Edzőterembe jár, hogy tökéletes alakját minél tovább megőrizhesse, és sörényszerű haját a legjobb fodrászok fésülik. Egészséges exhibicionizmusa az öltözködésében is tetten érhető. Ruhái mindig kiemelik alakját, tükrözik jó ízlését. Egész megjelenése eleganciát sugároz. Szereti az élénk színeket, a látványos kiegészítőket, a hosszú sálat, a széles karimájú kalapot és férfi létére szívesen visel ékszert, gyűrűt, nyak- és karláncot is.

2011. ápr. 29. 18:47
 2/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! szóról-szóra igaz! :D
2011. ápr. 29. 18:50
 3/23 anonim ***** válasza:
70%
az antilopokat bizti zavarja, h az vagy
2011. ápr. 29. 18:52
 4/23 A kérdező kommentje:
Csak gidákra megyek! :P
2011. ápr. 29. 18:53
 5/23 anonim ***** válasza:
Igen, engem nagyon zavarna.
2011. ápr. 29. 19:47
 6/23 NagyD1990 válasza:
2011. ápr. 29. 20:25
 7/23 anonim ***** válasza:
Persze, egész nap csak henyélnek, megvárják, hogy a nőstényoroszlánok levadásszanak pár zebrát, gazellát, aztán elhajtják onnan a nőstényeket meg a kölyköket és megzabálják egymaguk... Önzők!
2011. ápr. 29. 20:56
 8/23 anonim válasza:
Problémás jegy,de összességében jó ember.Szerintem amúgy az első nagyon jó jellemzést adott.
2011. ápr. 29. 20:57
 9/23 Tom Benko ***** válasza:
68%
Nem. A problémás az, hogy komolyan veszed. Látom, nálad is működik a Barnum-effektus...
2011. ápr. 29. 21:44
 10/23 A kérdező kommentje:
csak kérdeztem! nem vagyok asztrob@zi! :D
2011. ápr. 29. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!