Oroszlán férfi vagyok! Ez tényleg problémás jegy?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 18:43
21/23 anonim válasza:
Nekem volt egy induló kapcsolatom egy oroszlán pasival, minden mondata úgy kezdődött, hogy Én...
Mérhetetlenül egoista volt, gyakran már nevetségesen is.
Az biztos, hogy egy oroszlán pasi-halak nő kapcsolat halálra van ítálve :)))
Persze ő csak egy ember és az oroszlánok között is nagy a különbség. Szóval nincs semmi baj a jeggyel, csak meg kell találni hozzá a megfelelő párosítást. Nem igaz, hogy hülyeség az asztrológia, a csillagjegyünk olyan mint a ház alapja. Ad egy jellegzetes formát, viszont erre az alapra sokféle falat fel lehet húzni, ez már a körülményektől, a családtól, neveltetéstől függ.
23/23 anonim válasza:
Mindig azt mondták, hogy egoista, önző, akaratos és makacs vagyok. Sosem értettem... most bak párom van.... versenyszellem... túltesz rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!