Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Oroszlán férfi vagyok! Ez...

Oroszlán férfi vagyok! Ez tényleg problémás jegy?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 18:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
85%
Volt egy oroszlán fiúm még nagyon régen a gimiben. Háááát eleinte nagyon fain srácnak tűnt aztán rájöttem h egy egoista, önző dög.
2011. ápr. 29. 21:57
 12/23 A kérdező kommentje:
köszi! :))
2011. ápr. 29. 22:00
 13/23 anonim ***** válasza:
nekem eddig mindig az oroszlán pasik jöttek be:) sztem férfias jegy
2011. ápr. 29. 22:11
 14/23 anonim ***** válasza:
63%
A matek egyes problémásabb jegy :P
2011. ápr. 29. 22:12
 15/23 Tom Benko ***** válasza:
70%
Helyes.
2011. ápr. 29. 22:15
 16/23 anonim ***** válasza:
65%

Nekem eddig 3 férfi volt a életemben, mind3 oroszlán, a legjobb barátnő oroszlány, illetve a legjobb barátom is. Én nyilas vagyok és az oroszlánokkal nagyon jól kijövök. Az elős hozzászólásnak eleje teljesen igaz, de ez hiúság dolog nekem sántít. Az oroszlánok annyira tudnak szeretni, hogy minden fontosabb, mint ő maguk. Engem a volt párjaim, mindig előtérbe helyeztek, én volam a legfontosabb. Egyik sem lógott a konditeremben, illetve az ékszereket egyáltalán nem kedvelték, csak karóra jöhetett szóba. A szerencsejáték sem igaz, mivel a volt párjaim nagyon keményen dolgoztak, jól is kerestek, tisztában voltak a munka értékével, ezért a szerencsejáték szóba sem jöhetett....

szóval általánosítani nem lehet, az asztrológia adhat egy támpontot, de nagyon el is vihet egy másik irányba.

2011. ápr. 29. 23:14
 17/23 anonim ***** válasza:
51%

"nekem eddig mindig az oroszlán pasik jöttek be:) sztem férfias jegy"

én eddig mindig csak nőiesebb oroszlán pasikkal találkoztam :D bár ez nem jelent semmit, nem ettől függ h ki férfias meg ki nem :)

2011. ápr. 30. 01:55
 18/23 anonim ***** válasza:
85%
az én pasim oroszlán és imádom! :)
2011. máj. 1. 12:07
 19/23 anonim ***** válasza:
47%

Azok számára problémás, akik könnyen besokallnak a lendületétől meg a felettébb domináns természetétől... szerintem :-) Leó ismerőseimből kiindulva én mindezt a férfiasság összetevőjének tudom be, emellett igényesek, jó a humorérzékük, remek emberismerők és meg merik élni az érzelmi skála összes fokát.

Skorpió lány

2011. máj. 2. 08:16
 20/23 anonim válasza:
31%
Szerintem alapjában véve nem sokat jelent. Volt egy oroszlán barátnőm, én voltam mindenben a dominánsabb. Halak vagyok.
2011. máj. 3. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!