Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell gondolnak rögtön könnyűvérűnek valakit, ha egy gazdagabb párja van? 25/hölgy
Több mint 1 év szingliség után találkoztam a párommal.
Mondhatni szerelem volt első látásra..
Munkahelyemen találkoztunk,ahova vendégként érkezett.
Nem tudtam mivel foglalkozik..
A 3. találkozás alkalmával mert odajönni hozzám,beszélgetésünk végén pedig elkérte a számom .
A randin tudtam meg mivel is foglalkozik tulajdonképpen..
Már 5 hónapja vagyunk együtt..
Van egy kisfiam,akit maximálisan elfogad..Szoros kapcsolat alakult ki közöttük.
Azonban amióta kiderült a környezetem számára,hogy egy tehetősebb párom van,sok rosszat hallok vissza :-(
Leginkább a gyermekem apja mondogat rosszat.
Ez miatt már volt több vitám is vele..
Anyagilag független voltam-vagyok..sosem kértem tőle pénzt.
Most az jutott eszembe, hogy ezt miért pont mindig nőkre mondják?
A volt barátomnak munkája sem volt, én voltam a tehetősebb jóval. Mégis többször visszahallottam, hogy biztos a pénzéért vagyok vele.
Persze, biztos a kis segélyre fájt a fogam a jó keresetem mellett. :D
4 éves a kisfiam..
Rengeteg közös programot csinálunk,nagyon szeretik egymást.
Exnek én is mondtam,hogy ha a pénzre mennék,nem lettem volna veled több évig,merthát őt se vetette meg a pénz..
Akkor is nekem volt több a fizum :-(
Az, hogy ti együtt jól megvagytok az a ti dolgotok. hogy mások mit gondolnak az meg az ő dolguk.
Az exed kicsit rosszul kezeli a helyzetet, biztosan azt hiszi, hogy a sok program, ajándék miatt a kisfia el fog tőle távolodni. Mondd meg neki, hogy ez nem szolgálja a gyerek érdekét, ezért azon leszel hogy továbbra is jó legyen a viszonyuk.
Talán ezt szeretné hallani és megnyugszik egy kicsit.
Én sokszor belefutottam gazdag, apuci kislányába. De egyből lefalcoltam, amint rájöttem hogy az átlagnál sokkal módosabb!
Ha lett volna eszed, te is így teszel. De hát ez alapján:
"őt se vetette meg a pénz.."
nem lehetsz egy észlény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!