Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg balfék vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg balfék vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy fiú ő 17 éves én 15 vagyok. Nagyon szeretem,de még nem járunk. Mióta ő belopta magát a szívembe,minden próbálkozót visszautasítok,ezzel eddig is így voltam,de most aztán csak ő létezik és senki más. Barátaim szerint túlzottam e vagyok fordulva, és csak ő létezik számomra.

Tényleg ez akkora baj? Szerintem nem,mert nagyon hűséges típus vagyok,és ezzel azt is sugallom neki,hogy megbízhat bennem,mások szerint nem vagyok normális:/ nektek mi a véleményetek?

2010. máj. 21. 17:52
 1/9 anonim ***** válasza:

nem tetszel neki. mért nem lehet ezt felfogni?

Vannak csajok, akiknek tetszek, de nem fogok azért velük járni, mert kiírt egy helyesírásilag borzasztó kérdést a gyakorikerdesek.hu-ra. ennyi.

2010. máj. 21. 17:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem vagy balfék. Az addog 0K, hogy csaj vagy, meghogy fontos neked a mások véleménye, de azért ne vidd túlzásba!
2010. máj. 21. 17:54
 3/9 nielindi ***** válasza:
hogy lehetsz szerelmes ennyire valakibe, akit nem is ismersz annyira, meg nincs is egymáshoz közötök?!?! amugy ha akarna valamit, már lépett volna -> nem kellesz neki, felejtsd el.
2010. máj. 21. 17:57
 4/9 anonim ***** válasza:
ez aranyos tőled :)a többiek meg bekphatják.ha szerelmes igazán az ember még jó hogy nem jár "csakúgy" valaki mással...ez ellen nem lehet mit tenni!ennyi erővel mondjátok meg,hogy ne essen az eső vagy ne rügyezzenek a fák.
2010. máj. 21. 21:02
 5/9 A kérdező kommentje:

Az utolsóm válaszolónak nagyon köszönöm;):)

Így van nem tehetek róla, nem tudok a szívemnek parancsolni:/

2010. máj. 21. 21:51
 6/9 anonim válasza:
Ha nem jártok akkor tényleg nem értelek... Nemtom szerintem megfertőzött a pinakobold.
2010. máj. 22. 15:53
 7/9 anonim ***** válasza:

ha neked az a fiú tetszik, ne járj mással, csak azért, hogy legyen valaki. Ha szerelmes vagy, még szép, hogy nem jössz össze más fiúval! Ez csak azt mutatja, hogy nem vagy ribanc. Nagyonis normális vagy.

15/L

2010. máj. 22. 23:51
 8/9 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm az utolsó válaszolónak.

Végre valaki megért.Mindig mondják próbáld meg ezzel-azzal,hogy odavannak érted..:S én meg nem fogok csak azért össze jönni velük mert sajnálom őket..szerelem nélkül nem megyek bele semmibe..és sokan ezt nem értik meg.

2010. máj. 23. 11:45
 9/9 anonim ***** válasza:
nem vagy balfék...ilyen vagyok énis én 17 vok(F) Ő 15(L)
2010. máj. 28. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!