Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Balfék vagyok? Mit tegyek?

Balfék vagyok? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem értem mostanában úgy érzem hogy az osztály szerencsétlenje vagyok egy balfék.. hogy lehetnék olyan ember akit kedvelnek a többiek és egyszintűen vannak vele?
2011. máj. 26. 14:27
 1/4 anonim válasza:
Szia! Írj kérlek egy-két konkrét példát, hogy miért érzed azt, hogy balfék vagy. Így nehéz megmondani, hogy Benned vagy az osztálytársaidban van a hiba. (Mert amilyen kifordult életet él némelyik mai iskolás, nem biztos, hogy Te vagy a balfék.)
2011. máj. 26. 14:36
 2/4 A kérdező kommentje:
hát pl. mindenki azt hiszi hogy simán megtudna verni amikor még egy verekedésben sem vettem részt ezért nem is tudhatják hogy hogyan verekszem van mikor csak úgy leolt valaki amikor semmit nem tettem volt régen egy nagyon jó barátom most már inkább egy másik sráccal van szünetekben órán is mellé ül inkább amúgy 14/f
2011. máj. 26. 14:41
 3/4 anonim válasza:
14:36-os vagyok megint. Nem Te vagy a balfék! Ilyen hülye világban élünk, hogy a balhés srácok a menők.:/ Meg ha valaki ok nélkül leolt, mond neki, hogy ok nélkül még a száját se nyissa rád! Vagy: "Hülye vagy?" kérdezd meg tőle és hagyd ott, meg sem kell várni mit mond. Ha látják meg tudod magad védeni nem fognak lenézni.
2011. máj. 26. 15:47
 4/4 yuda ***** válasza:

Próbálj lelkileg felnőni a dologhoz. Konkrétan egy tipp:

-először csak tegyél tudatos megfigyelést, hogy csinálják a menők és tanuld el--mondjuk észrevetted e, hogy aki menő a beszédben, azt csinálja, hogy mindegy mit mondanak neki, mond rá valamit--ha arra is mondanak, akkor sem hagyja magát, arra is mond újra valamit.. és ez csak az egyik trükk, amit eltanulhatsz, hogy gyakorold ebben magad: bármit mondanak, mondjál rá valamit te is, ne hagyd magad..és van még sok más kulcsa is a sikernek, de megfigyeléssel hamar elsajátíthatod és próbálgathatod..

Sokszor a verekedős srácok nem is a legerősebb fizikumúak, hanem lelkileg erősek- vadak.

2011. máj. 26. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!