Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van sok gyönyörű lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van sok gyönyörű lánynak balfék barátja?

Figyelt kérdés

Annyi párt látok, ahol a lány nagyon csinos, gyönyörű, és a barátja, akivel kézen fogva sétálnak nem éppen egy modell alkat.

Szóval pocakos, kopaszodó, alacsony, meg elég ronda feje van.

Jó persze, mivel férfi vagyok így nem is tetszik egyik pasi sem... :)

De, tényleg olyan sok szép lányt látok aki nagyon szép, és a barátja meg egyáltalán nem olyan férfias alkat.

A lányoknak annyira nem számít a kinézet?

2011. máj. 7. 20:30
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
32%
Soknak nem számít, ha pocakos, kopaszodó, alacsony és elég ronda, ha van pénze:D
2011. máj. 7. 20:31
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Hmmm, minek is hívják ezt? "F"-fel kezdődik, és "éltékenység"-re végződik...
2011. máj. 7. 20:33
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Na tessék! Még hogy a csajoknak nem kellenek a ronda pasik. :D
2011. máj. 7. 20:34
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Mert a "balfékek" szeretik őket és nem nagyképűek, és nem irigykednek. De nekem még egy "balfék" sem jut... :D
2011. máj. 7. 20:35
 5/27 anonim ***** válasza:
97%

Nem a külső minden. Ha jó a humora, meg lehet vele beszélgetni és nem ez a mai "apuci menő kisfia" akkor inkább azt választanám, mint egy csinos, de szemét hülyegyereket.

18/L

2011. máj. 7. 20:36
 6/27 anonim ***** válasza:
15%

mert ezörök törvény

a jó nőknek gyík hapsijuk van, a jó pasiknak meg gyík nőjük:p

ven erre egy elmélet is : a felállás azért ez, mert a jol kinéző fél, azért választ átlagost, mert tudja hogy az soha nem fogja megcsalni, hiszen bomba párja van:P, míg fordítva ez nemolyan biztos :D

érted a lényeget? :P

am van olyan is hogy a pár minkét fele jól néz ki, de nagyon ritka....és általában csak rövid ideig vannak együtt pont ez miatt...

am meg ott az a bizonyos tényező hogy: PÉNZ....

most mondhatjátok hogy nemszámít, de igenis számít...

persze mindenhol vannak kivételek, akinek neminge ne vegye magára...

7/27 anonim ***** válasza:
Máshol kifejtettem: nem a kinézet számít.
 8/27 A kérdező kommentje:

Ja neeem. :D Nem vagyok féltékeny, nekem is van barátnőm, csak sokszor megnézem az embereket, és csodálkozok, hogy milyen szép lány, és a barátja nem éppen egy izmos erős test alkatú magas férfiember.

:)

2011. máj. 7. 20:38
 9/27 anonim ***** válasza:
Ja, akkor ezek szerint a te szemedben jóval értékesebb egy "izmos erős test alkatú magas férfiember" a többinél.
2011. máj. 7. 20:40
 10/27 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdésed légyszíves majd linkeld be minden olyan kérdéshez, ahol azon sírnak, hogy a szép lányoknak csak és kizárólag a bunkó kigyúrt szépfiúk kellenek!
2011. máj. 7. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!