Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van sok gyönyörű lánynak balfék barátja?
Annyi párt látok, ahol a lány nagyon csinos, gyönyörű, és a barátja, akivel kézen fogva sétálnak nem éppen egy modell alkat.
Szóval pocakos, kopaszodó, alacsony, meg elég ronda feje van.
Jó persze, mivel férfi vagyok így nem is tetszik egyik pasi sem... :)
De, tényleg olyan sok szép lányt látok aki nagyon szép, és a barátja meg egyáltalán nem olyan férfias alkat.
A lányoknak annyira nem számít a kinézet?
Nem a külső minden. Ha jó a humora, meg lehet vele beszélgetni és nem ez a mai "apuci menő kisfia" akkor inkább azt választanám, mint egy csinos, de szemét hülyegyereket.
18/L
mert ezörök törvény
a jó nőknek gyík hapsijuk van, a jó pasiknak meg gyík nőjük:p
ven erre egy elmélet is : a felállás azért ez, mert a jol kinéző fél, azért választ átlagost, mert tudja hogy az soha nem fogja megcsalni, hiszen bomba párja van:P, míg fordítva ez nemolyan biztos :D
érted a lényeget? :P
am van olyan is hogy a pár minkét fele jól néz ki, de nagyon ritka....és általában csak rövid ideig vannak együtt pont ez miatt...
am meg ott az a bizonyos tényező hogy: PÉNZ....
most mondhatjátok hogy nemszámít, de igenis számít...
persze mindenhol vannak kivételek, akinek neminge ne vegye magára...
Ja neeem. :D Nem vagyok féltékeny, nekem is van barátnőm, csak sokszor megnézem az embereket, és csodálkozok, hogy milyen szép lány, és a barátja nem éppen egy izmos erős test alkatú magas férfiember.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!